Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

AOL verstuurt geen e-mails [2024] 💥

AOL verstuurt geen e-mails


Er zijn verschillende opties beschikbaar als u problemen hebt met het verzenden van e-mail met AOL. Doorloop de oplossingen in de onderstaande lijst om uw probleem op te lossen als uw AOL geen e-mails verzendt.

In het geval u op zoek was naar instructies voor AOL Mail 295 voor planleden, proefversies of AOL Desktop Gold, lees dan ook: Alles over AOL 295.


Advertentie

Divi Ad 680px


1. HERSTART PC/LAPTOP

Start je apparaat opnieuw op. Als uw computer al een tijdje niet is uitgeschakeld, raden we u aan uw computer opnieuw op te starten om deze probleemoplossing te starten. Hiermee wordt het interne geheugen (RAM) van uw computer gewist en kunnen veel problemen vaak worden opgelost.

2. GEBRUIK EEN ANDERE BROWSER

AOL die geen e-mails verzendt, kan worden veroorzaakt door een browser die niet compatibel of verouderd is. AOL Mail is toegankelijk vanuit een andere browser als u een verouderde of oudere browser gebruikt, zoals Internet Explorer. Als u geen up-to-date of ondersteunde browser op uw computer heeft geïnstalleerd, moet u deze downloaden of bijwerken.

3. BROWSERCACHE WISSEN

Het wissen van de browsercache is een belangrijke stap om webproblemen op te lossen. Het is een zachte reset die tijdelijke bestanden uit de browser verwijdert en deze indien nodig kan vervangen. De hoop is dat de browser zichzelf uiteindelijk zal repareren. Dit kan bijvoorbeeld in Chrome worden gedaan door naar het menu Meer te gaan (drie verticale stippen in de linkerbovenhoek) > Meer hulpmiddelen > Browsegegevens wissen.

4. DISPLAY-NAAM FOUT

De uitgaande mail zal niet doorgaan als je een combinatie hebt met "AOL" in de weergavenaam. Als uw account onlangs is gehackt, is het belangrijk om uw AOL Mail-instellingen te controleren. Hackers zullen vaak uw naam veranderen om uw account moeilijk te gebruiken te maken, ook al is deze beveiligd.

5. POP-UP BLOKKEREN UITSCHAKELEN

Schakel software voor het blokkeren van pop-ups of browser-add-ons tijdelijk uit en/of voeg AOL toe aan de acceptatielijst. In de meeste browsers kunt u software voor het tijdelijk blokkeren van pop-ups echter tijdelijk omzeilen door op Shift te drukken terwijl u op koppelingen naar websites klikt.

6. FIREWALL UITSCHAKELEN

De firewall voorkomt dat hackers online toegang krijgen tot uw computer. Dit voorkomt dat ze uw computer infecteren met malware of gevoelige informatie stelen. De firewall moet altijd actief zijn. Het kan echter handig zijn om het tijdelijk uit te schakelen als u een diagnose moet stellen van het probleem dat AOL geen e-mails verzendt.

7. BEVEILIGDE MODUS UITSCHAKELEN IN IE

De beveiligde modus van Internet Explorer is de versie van het antivirusprogramma. Het voorkomt dat schadelijke software wortel schiet op uw computer. Het kan er ook voor zorgen dat webmail en andere browserprogramma's niet meer werken, dus het is de moeite waard om het uit te schakelen. Ga naar het menu "Extra" > tabblad "Geavanceerd" in uw Internet Explorer en deactiveer "Enable Enhanced Protected mode".

Lees dit artikel als uw AOL geen e-mails ontvangt.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven