Webstick.nl logo WP Webdesigner en SEO bureau

Website laten maken

Mobiele website laten maken

Tegenwoordig zijn 60% van de websitebezoekers met hun mobiel aan het surfen.

Een perfect design op mobiel is dus een absolute must.

Vraag offerte op

Website met tekst en foto's laten maken

Website met tekst en foto's

Geen zin of tijd om teksten te schrijven en foto's te maken?

Geen punt! Wij nemen u dit werk graag uit handen. Informeer meteen!

Vraag offerte op

Website laten maken Amsterdam

Wordpress website

Webstick werkt met Wordpress vanaf het begin in 2003.

Bij ons bent u zeker dat uw webshop perfect loopt, gevonden wordt en omzet genereert.

Vraag offerte op

Website laten maken

Klik om de volgende onderdelen snel te vinden: website prijzen, F.A.Q., en een klein snel portfolio. Een website laten maken is een ruim begrip en iedere ondernemer heeft andere eisen en wensen, daarom raad ik u aan om ons een mail te sturen met uw data zodat u een speficieke prijsopgave krijgt voor de website die u in gedachten heeft.

Een website of webshop laten maken kan uw bedrijf helpen om meer bekendheid te krijgen. Tevens is het in huidige tijden een visitekaartje voor uw bedrijf, het is min of meer vreemd als een bedrijf geen eigen website heeft. De meeste van onze klanten willen een Wordpress website laten maken, logisch omdat Wordpress een prettig systeem is voor mensen met minder ervaring op het gebied van websites maken.


Portfolio voor website laten maken

Complete portfolio >>
Prijzen voor websites

Voor een 2e taal rekent u +50% op de prijzen hieronder. Per 3e, 4e, 5e et cetera taal rekent u +35%. Met maatwerk (tuning) wordt bedoeld: klanten die speciale fonts willen, alle lettertypes aanpassen, andere kleurencombinaties waar het theme geen opties voor biedt. We doen niet moeilijk over een paar kleine aanpassingen maar als echt veel met de hand gestyled moet worden noemen we dat maatwerk. Geavanceerd SEO wordt altijd apart afgerekend en wordt hier goed uitgelegd.

Website All-in

Wordpress


599,-/incl.

 • Pagina-styling van theme
 • U levert de tekst
 • Perfect op mobiel en tablet
 • Laadtijd geoptimaliseerd
 • SEO geoptimaliseerd

Website Plus

Wordpress maatwerk


999,-/incl.

 • Pagina-styling theme + speciale wensen
 • U levert de tekst
 • Perfect op mobiel en tablet
 • Laadtijd geoptimaliseerd
 • SEO geoptimaliseerd

Website All-in

WP met tekst


1199,-/incl.

 • Pagina-styling van theme
 • Wij schrijven teksten voor de site en regelen foto's
 • Perfect op mobiel en tablet
 • Laadtijd geoptimaliseerd
 • SEO geoptimaliseerd

Website

HTML5 Responsive


1199,-/incl.

 • Pagina-styling van theme
 • U levert de tekst
 • Perfect op mobiel en tablet
 • Laadtijd 100% op desktop en mobiel
 • SEO geoptimaliseerd

Website laten maken Amsterdam

Vele bedrijven in o.a. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag lieten met plezier hun website maken door Webstick. Maar uiteraard maken wij meertalige websites en webshops in Wordpress of HTML5 met supersnelle laadtijden voor bedrijven in heel Nederland. Voor zoekmachine optimalisatie, uw linkbuilding uitbesteden, een shop of website laten maken... zoek niet verder en bel 020 89 34 334.

Blog

Referenties

100% positieve referenties

Waarom klanten voor ons kozen

Webstick is een bedrijf wat al 15 jaar actief is. We houden van goed geoptimaliseerde websites en shops met een fraai design. We houden niet van fouten en dat geldt ook voor hoe uw website er op mobiele apparaten uit ziet, perfect dus.Met Webstick haalt u de hoogste omzet uit uw site of shop mede doordat we SEO specialisten zijn.

F.A.Q. bij website laten maken

 • Waarom door Webstick.nl uw website laten maken?

  Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we goed voorbereid om aan uw nieuwe website of webshop te beginnen. We zijn Wordpress experts en tevens op en top getraind in grafisch design, zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. Ook hosten we website van klanten op onze supersnelle server tegen zeer lage prijzen. Wij voorzien klanten van professionele 100% responsive websites met de modernste designs gebouwd in een betrouwbaar systeem. Bij Webstick.nl krijgt u garantie op de kwaliteit wat inhoudt dat we fouten die u later zou ontdekken, nadat u betaald heeft, gedurende 2 maanden kostenloos voor u herstellen.

 • Hoe snel kan mijn website klaar online staan?

  Uw nieuwe website kan binnen 7 dagen klaar online staan als u dit mocht willen, mits u al het materiaal waarmee we de website voor u bouwen in 1x compleet aanlevert. Dit is geen verplichting natuurlijk, als u ons wat meer tijd geeft komt dit de website zeker ten goede. Gemiddeld gezien denk ik dat het kant en klaar opleveren van een website tussen de 2 en 6 weken gebeurt, wat u ruim de tijd biedt om overal goed over na te denken zodat uw website geheel naar wens is. Het komt vaak voor dat naar aanleiding van tips die we u geven u zelf toch nog even aan de slag moet om bijvoorbeeld een paar extra teksten te schrijven, een paar goede foto’s te maken en dit vertraagt uiteraard de bouw van de website, zeker omdat de meeste mensen weinig tijd over hebben tegenwoordig.

 • Hoe goed is Webstick.nl te bereiken?

  Wij zijn beschikbaar via telefoonnummer 020 89 34 334, of mobiel nummer 06 828 023 51 via Skype, en uiteraard via mail, in principe 24/7, dus u kunt ook ’s avonds of in het weekend contact opnemen. In het geval u met een probleem zit proberen we u altijd onmiddellijk te helpen, zeker als het noodgevallen betreft, maar ook kleine opdrachten worden meestal meteen verwerkt.

 • Kan ik mijn website ook door jullie laten hosten?

  Wij hosten zelfs graag uw website om de kosten te drukken van onze privé premium server die we onderhouden voor onze eigen websites. Deze server draait op 24 top Intel processoren en 128 GB REG ECC RAM voor slechts 500GB aan SSD discspace, zware overcapaciteit dus. Verder staat uw website dus op een supersnelle SSD drives en niet op standaard harddisc, beschikt u over het duurste en beste paneel op de markt, Cpanel. Verbindingen lopen over een 1 GB uplink om alles nog sneller te maken en de server slaat automatisch dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse backup’s van uw complete hosting op. Een firewall is geïnstalleerd om hackers tegen te houden en alles op uw hosting is "unlimited" behalve de opslagruimte. Meer over onze hosting vindt u hier.

 • Kan ik mijn website later zelf uitbreiden, tekst/foto's?

  Standaard wordt uw website voorzien van Wordpress CMS, websites kunnen eindeloos uitgebreid worden met pagina’s, foto’s en extra plug-ins. Webshops kunnen oneindig uitgebreid worden met producten en categorieën. Het werken met Wordpress is zelfs voor de leek uiterst eenvoudig, vandaar dat dit CMS mateloos populair is. Mocht u het werk liever uitbesteden aan ons zodat alles perfect uitgevoerd wordt en optimalisatie en lay-out van de website 100% gehandhaafd worden, dan doen we dit natuurlijk graag voor u tegen schappelijke tarieven zoals we voor vele andere klanten al doen.

 • Hoe is het design op smartphone en tablet?

  Hoe uw website precies weergegeven wordt is afhankelijk van het gebruikte theme. We werken uitsluitend met perfect responsive themes van premium kwaliteit die een hoge waardering hebben en veel verkocht worden. Dit zorgt dat er een goede support is en upgrade voor uw theme gedurende jaren. U kunt er dus vanuit gaan dat uw website perfect weergegeven wordt, ook op alle types smartphone en tablets.

 • Maken jullie ook een logo voor mijn website?

  Wij maken professionele logo’s tegen betaling, maar als u een website laat maken is een logo in de prijs inbegrepen. U moet duidelijke aanwijzingen geven hoe u uw logo wilt hebben, dus kleuren, lettertype, teksten, en eventuele icons.

 • Kan ik mijn website door jullie laten onderhouden?

  Ja, dat kan uiteraard. De kosten hiervoor zijn 100 euro per jaar voor sites en 150 euro per jaar voor shops. We upgraden hiervoor 4 keer per jaar uw Wordpress, het theme, en alle plug-ins. Wordpress biedt steeds weer nieuwe versies aan en het is verstandig om uw CMS hiermee te upgraden. Als dit zonder risico voor uw design kan dan upgrade Wordpress zich automatisch, maar af en toe moet dit met de hand gebeuren. Theme en plug-ins moeten altijd met de hand ge-upgrade worden, en het is zaak dat dit ook af en toe gebeurt omdat hackers vulnerabilities vinden in plug-ins waarmee ze uw website kunnen hacken als u niet de nieuwe veilige versie van de plug-in zou installeren. Als Wordpress ge-ugraded wordt, moet vaak ook het theme ge-upgraded worden om fouten in de lay-out te herstellen.

 • Hoe komt de lay-out van de website tot stand?

  We werken met uitsluitend met premium themes waaruit u een keuze kunt maken nadat u besloten heeft door ons uw nieuwe website te laten maken. Het hebben van een goede lay-out is erg belangrijk. U bepaalt het complete design in overleg met ons, hiermee maken wij een unieke website voor u in uw huisstijl die precies is zoals u hem wilt hebben en we werken er online aan zodat u het gehele proces op de voet kunt volgen. U kunt ons vertellen waar u het wel en niet mee eens bent, zodat we uiteindelijk precies dat voor u ontwerpen wat u in gedachten had.

 • Zal mijn website goed gevonden worden?

  Onze websites worden op een zoekmachinevriendelijk manier gebouwd dus zijn voorzien van geoptimaliseerde afbeeldingen, zoekmachine vriendelijke URL’s, verbonden aan uw Twitter, Facebook en andere social sites, en hebben een SEO plug-in waarmee u zelf alles perfect kunt instellen voor uw keywords. Wij hebben een artikel in ons blog waarmee u zelf gratis aan linkbuilding kunt doen wat belangrijk is voor een goede positie in de zoekresultaten.

 • Kan Webstick.nl een snelle laadtijd garanderen?

  Alle websites worden standaard met cache, g-zip compressie, geoptimaliseerde afbeeldingen, en geoptimaliseerde bestandsnamen uitgerust. Dit garandeert snel ladende pagina’s. Een website kan het beste ook op een zeer goede server staan en indien gewenst kunnen we uw website voor u hosten op onze supersnelle server. Server specificaties: 24 processoren met 128 GB REG ECC RAM en een 1 Gbit uplink en voorzien van pure SSD opslagruimte (10x sneller dan standaard harde schijven) waarmee u ook over automatische dagelijkse back-ups beschikt die 3 maanden voor u bewaard worden. Dit is bijzonder handig in het geval u bepaalde zaken per ongeluk gewist zou hebben, u tijdens uw werkzaamheden onherstelbare fouten aangericht zou hebben of uw website gehackt zou zijn. Een snelle laadtijd wordt door Google tegenwoordig meegenomen in de berekeningen wie er bovenaan de zoekresultaten komt te staan en wie niet en is dus erg belangrijk. Dit ook nog eens omdat bezoekers steeds minder geduld hebben en verveelt raken als het lang duurt voor pagina’s geladen zijn.

 • Uit wat voor types sliders kan ik kiezen?

  Wij werken met alle types sliders op de markt. Verreweg de beste is Revolution Slider en deze bouwen we vaak in, ook in themes waar deze slider standaard niet in zit zodat uw site goed voor de dag komt. Vertel het ons als u een bepaald type slider ergens gezien heeft die u zou willen gebruiken voor uw nieuwe site. De meeste premium themes komen tegenwoordig met meerdere sliders er al in trouwens.

 • Maken jullie ook sliders met video?

  Ja, uiteraard. Alle premium themes en sliders hebben uitgebreide mogelijkheden hiervoor tegenwoordig.

 • Leggen jullie mij het CMS uit?

  Bij elk pakket krijgt u zoveel telefonisch advies als u wilt. Gebruikelijk is dat we samen inloggen en alle verschillende functies van uw CMS doorlopen zodat u precies weet hoe alles werkt. Tijdens dit proces maakt u uw eigen aantekeningen zodat u later alles nog weet. De meeste bedrijven geven handleidingen, maar uit ervaring is gebleken dat dit slecht werkt en de klant nog steeds niet alles snapt daarmee. Complete Wordpress handleidingen zijn uiteraard sowieso in overvloed via een Google search te vinden. Onze methode kost ons wat extra tijd, maar u bent zeker dat u optimaal gebruik kunt maken van uw CMS op deze manier.

 • Wanneer betaal ik de website? Zijn prijzen inclusief?

  Alle genoemde prijzen zijn inclusief. Wij zijn 100% overtuigd dat u tevreden zult zijn met het resultaat en daarom betaalt iedereen achteraf nadat de website klaar is. We accepteren wel aanbetalingen als u dat graag wilt. Wel is het de bedoeling dat zodra de website opgeleverd is u ook tot betaling ervan zult overgaan.

 • Melden jullie mijn website bij Google aan?

  Beter is om een Google Webmaster account te maken, en meteen een sitemap.xml daar aan te bieden. Dit zit inbegrepen in onze prijs als u bij ons hosting heeft, maar vraag er altijd even naar want het is niet standaard.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Stel uw vragen, offerte aanvragen etc. via het onderstaande formulier. Beschrijf duidelijk de opdracht (aantal pagina's, aantal producten), zodat we u meteen een prijsschating kunnen geven. Met het invullen van uw telefoonnummer, geeft u ons automatisch toestemming u te bellen.

Scroll naar boven