Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Goedkope SSD hosting voor [2023] 💥

Host uw website op onze supersnelle 100% SSD server, 24 INTEL cores, 128Gb ECC geheugen, en een 1Gbit uplink voor slechts 60 euro per jaar/5Gb.

- Martijn Assie / Webstick.nl

Hosting en domein

Om sneller te kunnen werken en onze klanten de beste hosting aan te kunnen bieden hebben wij zelf een klein hostingbedrijf met een top server en bieden u een perfect en niet duur systeem voor uw website. Het laten regelen van uw hosting door ons heeft veel voordelen:

  • Wij hebben een supersnelle server die u nergens anders vindt voor deze prijs. Dit maakt het surfen op uw site voor bezoekers veel aangenamer (sneller), ook wordt uw website hierdoor beter gevonden in Google
  • Alles is onbeperkt, e-mailadressen, bandbreedte, databases, en support
  • Uw type hostingpaneel is Cpanel, met afstand het beste systeem wat er is
  • Wij zijn workaholics en zijn zelfs ´s avonds en in het weekend beschikbaar, niet van 09h tot 17h als bij de meesten en in het weekend dicht
  • Wij leggen u vanaf het Basic pakket het hele hostingpaneel uit, zodat u perfect weet wat u er allemaal mee kunt
  • Mocht uw website gehackt worden, lossen wij dit makkelijker voor u op als uw site gebannen is van Google en wissen de hacks

Advertentie


Mocht u door ons een website willen laten maken, raad ik u aan na overleg met ons op onze website voor goedkope hosting uw domein aan te schaffen of als transfer op te geven (Voor een transfer vraagt u aan uw huidige registrar een Autorisatiecode voor het domein aan via een e-mail).

Mocht u hosting gescheiden willen houden van webdesign doe ons dan toch een lol en koop uw hosting zo, dat wij hiermee goed kunnen werken en dus Linux met een Cpanel. Beschikt u over een ander soort hosting en er zijn complicaties om de gemaakte website erop te plaatsen, is het mogelijk dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Voor meer info over hosting, een complete uitleg, en wat goede bedrijven zijn kunt u ons altijd even bellen natuurlijk.

Domein

Domeinen kan men in principe overal kopen, maar waar u uw domein koopt daar wordt u normaal gesproken geacht ook uw hosting te kopen. Dit wordt nog eens versterkt doordat men een domein na aankoop de eerste 60 dagen niet kan verhuizen tussen verschillende registrars. Het is dus van belang dat u niet ergens een domein koopt waar slechte of erg dure hosting verkocht wordt als u door ons uw website laat maken.

Voor Google is het belangrijk wat voor domeinnaam u heeft. Vroeger drongen wij erop aan om uw beste keywords in uw domeinnaam te gebruiken en tussen alle woorden streepjes (hyphens) voor de leesbaarheid van het publiek. Maar op dit moment (1 jan 2020) moet u hiermee uitkijken. Domeinnamen met meer dan 1 hyphen zijn niet meer aan te raden en u kunt het beste uw bedrijfsnaam.nl uitkiezen als domeinnaam. Het biedt nauwelijks nog voordelen om uw keywords in de domeinnaam te hebben, maar als u hiervoor kiest dan in elk geval met hoogstens 1 hyphen erin. Ook voor uw domeinnaam kunt u graag met ons overleggen wat de beste keuze is.

Wat is precies SSD?

De oude harddiscs (HDD) die in computers zitten hebben concurrentie gekregen van SSD. De HDD schijven zijn ongeveer 8x goedkoper in aanschaf dan SSD, en beide hebben ze dezelfde functie namelijke het opslaan van uw data.

De prijs is het enige nadeel aan SSD want de HDD-schijven hebben tijd nodig om op snelheid te raken waardoor SSD, waar geen bewegende delen in zitten, veel sneller te werk gaat. Een PC of Apple met een SSD start sneller op, start programma's sneller en heeft veel hogere algemene prestatie.

Naar een server vertaald betekent dit dat websites sneller opstarten (laadtijd), men sneller kan surfen op een website die op een SSD server staat, de zogenaamde requests voor verschillende bestanden veel sneller behandeld kunnen worden.

Bij de goedkope SSD-Hosting die we hier boven aanboden staan dus alle websites (accounts) op SSD. Ook alle andere serverspecificaties zijn geoptimaliseerd op een snelle laadtijd van websites.

Mocht u interesse hebben in SSD hosting bestel dan hier.

Cpanel

Er is maar één type hosting met een bedieningspaneel die ZIP en andere bestanden op de server zelf kan ontpakken. Dit panel heet Cpanel en is wat ons betreft een ook vereiste voor een goede server. Als we een website verhuizen van het ene domein naar het andere wat constant gebeurt dan duurt dit met een Cpanel 15 minuten en met een ander paneel moet dit over FTP (net als 20 jaar geleden) en duurt een uur of drie. Kortom doet u zichzelf en ons een plezier en koop hosting met een Cpanel.

Scroll naar boven