Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beste Wordpress Uitzendbureau theme [2023] 💥

Beste Wordpress Uitzendbureau theme


Advertentie


Het beste Wordpress Uitzendbureau theme heet Jobcareer. Het is tevens een van de best verkochte Wordpress themes voor deze niche. Ik heb de afgelopen maanden meerdere websites gemaakt voor uitzendbureau's en heb verschillende themes getest maar deze sprong er echt uit. Hier kunt u de site bekijken die ik met Jobcareer gemaakt heb.

Beste Wordpress Uitzendbureau theme Pagebuilder

Jobcareer is een theme wat compleet is voor het gebruik als vacature- of uitzendbureau website, er hoeven geen extra plugins geïnstalleerd te worden. Als u gaat expirimenteren met meerdere themes zult u snel zien dat bij andere themes voor bepaalde functionaliteiten extra plugins nodig zijn die geld kosten. Met Jobcareer bent u dus ook goedkoper uit dan met andere themes. De prijzen die voor plugins gevraagd worden zijn rond de 29 dollar dus als je er nog 8 nodig hebt geef je aan plugins snel het dubbele of meer uit dan het oorspronkelijke theme kostte.

Het beste Wordpress uitzendbureau theme heeft uiteraard een prachtige lay-out. Er xijn maar liefst 15 schitterende homepage layouts beschikbaar die razendsnel te installeren zijn. Het theme beschikt over een compleet eigen Pagebuilder die erg relaxed werkt moet ik zeggen.

Beste Wordpress Uitzendbureau theme meerdere talen

Verder werkt dit theme perfect samen met de ecommerce pluigin Woocommerce zodat u pakketten kunt samenstellen die verkocht kunnen worden. Als mensen willen solliciteren of een vacature opgeven zullen ze dan moeten betalen. Dit hoeft echter niet per se, alles kan ook gewoon gratis zijn, net wat u wilt.

Wat u ook zeker goed gaat bevallen is het support dat geboden wordt als u hulp nodig heeft met iets. En aangezien vanwege de vele functionaliteiten dit theme vol zit met allerlei plugins zult u waarschijnlijk hier en daar hulp nodig hebben. Als u een dergelijk theme koopt moet u ook altijd gebruik maken van het support om alles precies zo te hebben als u wilt. Daar betaalt u uiteindelijk ook voor want support zit een half jaar inbegrepen maar daarna mag er dik voor betaald worden.

Scroll naar boven