Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Downgraden naar vorige Wordpress-versie 💥

downgraden naar vorige Wordpress-versie


We gaan geen testsite gebruiken om dit uit te proberen. We hebben een degelijke back-up of nog beter een Cpanel-hosting met automatische back-ups waar we op elk moment met slechts een paar klikken naar terug kunnen gaan. Ik zeg dit want voor mij is dat het geval, als je website geen goede back-up heeft, wees dan voorzichtig!!


Advertentie

Divi Ad 680px


DOWNGRADING WORDPRESS MET EEN PLUGIN

We gaan de WP-Downgrade plug-in gebruiken om onze downgrade uit te voeren. Deze plug-in heeft uitstekende beoordelingen, zoals hieronder op de afbeelding te zien is. Ondanks de goede beoordeling is te zien dat een paar mensen ook 1 ster hebben gegeven, dus wees voorzichtig en zorg voor een goede back-up van uw website.


WP-Downgrade ratings


Installeer en activeer WP-Downgrade

  1. Ga naar Instellingen > WordPress Downgrade in het linkermenu van het dashboard.
  2. Sla wijzigingen op in de oude WordPress-versie.

WP-Downgrade enter version


Zo gemakkelijk is het. Een paar extra opmerkingen: Als je niet weet welke oudere versie je eerder gebruikte en die je graag weer zou willen hebben, ga dan naar Wayback-machine. Op datum zal het u uw website laten zien hoe het voorheen was. Door de oude code te inspecteren (rechtsklik op een pagina en kies "Inspecteren"), zoekend op "wordpress" vindt u de oudere versie die u eerder had geïnstalleerd.


Wordpress downgrade oude versie vinden


Het downgraden van Wordpress naar een eerdere versie kan ook met de hand, maar dit is behoorlijk riskant. Omdat er goede plug-ins zijn om dit te doen, is de handmatige downgrade niet aan te raden.Naar Bridge theme


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven