Webstick.nl logo WP Webdesigner en SEO bureau

Website laten bouwen met Wordpress CMS

Website laten bouwen

Ik neem aan dat u op zoek bent naar een geschikt bedrijf om uw nieuwe website te laten bouwen. Een aantal punten die u zou moeten meenemen in uw overweging zijn...

 1. De designer moet uitgebreide ervaring hebben
 2. U zou voorbeelden van gemaakte websites moeten hebben gezien die u goed bevallen
 3. Geen terugkerende kosten voor CMS of andere trucjes
 4. Uw designer moet goed bereikbaar zijn en bereid direct problemen voor u op te lossen
 5. Geen trucjes waarbij u website ergens staat waar u niet de macht heeft deze te verhuizen naar een betere omgeving als ze proberen u een poot uit te draaien later (dit hoor ik steeds vaker terugkomen in gesprekken met mensen die taken in opdracht willen geven, vaak hebben ze ook geen toegang tot hun eigen hosting maar moeten voor elke handelen vragen of iets gedaan kan worden en hier extra voor betalen.)
 6. U moet overtuigd zijn dat de website op een professionele manier wordt gebouwd, wat inhoudt:
  • Geen fouten in het design
  • Standaard geoptimaliseerd op laadtijd
  • Keyword geoptimaliseerde afbeeldingen
  • gebruik van title tags op afbeeldingen
  • Een overzichtelijk design zodat bezoekers alles goed snappen

Webstick.nl voldoet naar onze bescheiden mening aan al deze eisen, we zijn misschien niet de allergoedkoopste maar zeker een van de betere adressen wat prijs/kwaliteitsverhouding betreft, en u kunt ons met een gerust hart uw website laten bouwen.

Dit mede omdat de website online gebouwd wordt, u kunt doorlopend checken waar we mee bezig zijn en we zullen u ook regelmatig vragen om uw commentaar op de website in aanbouw om zeker te zijn dat u tevreden zult zijn als hij klaar is.

Wij besteden veel aandacht aan de zaken die we hierboven beschreven zodat uw website zowel goed gevonden kan gaan worden, en bezoekers op uw website blijven hangen en terug zullen komen. Een website laten bouwen doet u maar eens in de zoveel tijd, en het is belangrijk dat dit in een keer goed gebeurt.

Een CMS website heeft na een aantal jaren onderhoud nodig en moet eigenlijk ieder half jaar geupgrade worden zodat deze veilig en optimaal werkend blijft. Dit soort taken kunt u door ons tegen schappelijke tarieven laten uitvoeren maar is zeker niet verplicht. Nadat wij met uw website klaar zijn bepaalt u zelf wat u ermee doet, maar wij werken veelal met klanten die we al jaren kennen en zeer tevreden zijn met ons werk en onze prijzen, en we hopen dat we voor u hetzelfde kunnen betekenen als u bij ons uw website laat bouwen.

Mocht u meer informatie willen omtrent de websites en shops die we bouwen, leest u dan onze homepage waar de belangrijkste info te vinden is voor klanten die een website laten maken. Ook staan we u graag telefonische te woord op 020-8934334 of beantwoorden uw mail met uw vragen.