Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

"Built with Storefront & Woocommerce" verwijderen [2023] 💥

Built with Storefront & Woocommerce verwijderen


Net zoals de standaard Wordpress-thema's moeilijk om "Powered by Wordpress" te verwijderen, heeft het Storefront-thema hetzelfde probleem. Wat voor sommigen misschien een onmogelijke taak lijkt, kan natuurlijk op een vrij eenvoudige manier worden opgelost. Lees gewoon verder en in ongeveer 5 minuten was je de Storefront-tekst "Built with Storefront & Woocommerce" kwijt.


Advertentie


1. Verwijder "Built with Storefront & Woocommerce" met een plug-in

Veruit de beste, minst gevaarlijke en goedkoopste oplossing om de Storefront Footer Credits te verwijderen, is om er een plug-in voor te gebruiken. De plug-in doet precies waarvoor hij gemaakt is en je kunt hier niet fout gaan en de installatie van een child theme is ook niet nodig. De plug-in heet Change Storefront Footer Copyright Text en is het gemakkelijkst te installeren via uw Wordpress-backend zoals hieronder weergegeven in de schermafbeelding.


Built with Storefront & Woocommerce verwijderen plugin


Installeer en activeer de plug-in. Ga naar "Instellingen" >> "Storefront-voettekst" en plaats tekst en links in het vak dat de standaard Storefront-voettekst zal vervangen, zoals hieronder weergegeven.


Built with Storefront & Woocommerce verwijderen plugin settings


2. Verwijder "Built with Storefront & Woocommerce" met Storefront Powerpack

Het is natuurlijk ook mogelijk om het probleem op te lossen met de Storefront Powerpack extensie. Een van de redenen waarom u worstelt met de footer-code is omdat Storefront met opzet op deze manier is gemaakt om 20k van deze extensies te kunnen verkopen. 20.000 x $ 59 = $ 1,2 miljoen die ze al op deze manier hebben verdiend. Ik denk dat dat meer dan genoeg is en zou zeker methode 1 gebruiken.

3. "Built with Storefront & Woocommerce" verwijderen met CSS

Belangrijk: doe dit nooit, want het verwijderen van links met CSS zal resulteren in een Google Penalty!! Daarom zal ik hier ook niet uitleggen hoe het kan. Laten we naar de volgende manier gaan.

4a. "Built with Storefront & Woocommerce" verwijderen door Theme Files aan te passen

We gaan functions.php bewerken, wat een Storefront-themabestand is. Lokaliseer het bestand met behulp van uw WP-back-end door naar "Uiterlijk >> "Themabestandseditor" te gaan. U vindt de themabestanden aan de rechterkant. Om de footer-credits volledig te verwijderen, moet u de volgende code aan het einde toevoegen U zult met een child-thema moeten werken en het bestand Functions.php in het child-thema moeten toevoegen als u niet wilt dat uw werk ongedaan wordt gemaakt bij het upgraden van het Storefront-thema.


add_action( 'wp', ‘ql_remove_credits_storefront' );
function  ql_remove_credits_storefront() {
   remove_action( 'storefront_footer', 'storefront_credit', 20 );
}

4b. Uw eigen auteursrecht toevoegen aan de voettekst

Stel dat u de copyrighttekst van de voettekst wilt wijzigen. We gebruiken de volgende tekst om een nieuwe tekenreeks te maken met de tekst Copyright + Year + Webstick. Voeg vervolgens de volgende code toe onder degene die u zojuist hebt geplaatst.


add_filter( 'storefront_copyright_text', 'ql_customize_storefront_footer_copyright_text' );
function  ql_customize_storefront_footer_copyright_text() {
   $text = 'Copyright' date( 'Y' ) . ' Webstick';
   return $text;
}
Scroll naar boven