Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Mijn Whatsapp updatet niet - Android [2023] 💥

Mijn Whatsapp updatet niet


WhatsApp is een bekend cross-messaging platform dat gratis te gebruiken is. Het heeft regelmatige updates. Nieuwe versies zijn altijd beter en veiliger dus het is nogal een probleem als je whatsapp niet update. Hieronder hebben we een kleine lijst voor je gemaakt met dingen om te controleren, zodat je achteraf je Whatsapp kunt updaten.

Als je een iPhone hebt, zit je hier fout en moet je dit artikel lezen.


Advertentie


1. App niet toegankelijk in uw land

Als de foutmelding "Niet beschikbaar in mijn land" zegt, kun je naar de officiële site gaan en het WhatsApp APK-bestandsformaat downloaden. De app kan nu worden bijgewerkt. Dit is ook handig als de andere Google Play Helpcentrum-tips niet werken. Houd er rekening mee dat u tijdens het openen van het APK-bestand naar Instellingen moet gaan en "Toestaan ​​van deze bron" moet activeren.

2. Niet genoeg ruimte

Het is mogelijk dat uw apparaat geen ruimte meer heeft. Dit is de reden waarom u een updateprobleem ondervindt. Maak hiervoor wat ruimte vrij op uw apparaat. U kunt ongewenste inhoud van uw apparaat verwijderen of verwijderen. Of u kunt wat overzetten naar uw computer of Google Drive.

3. Whatsapp-foutcodes

Je kunt verschillende foutcodes vinden die wijzen op het WhatsApp Messenger-updateprobleem. De foutcodes omvatten 101, 495 en 491, 413 en 498, 498, 492, 911 en 923, 505 en 920, 504, 505 en 923, 919 en 921, 941 en 907, DF-DLA-15, ongeldig bestand, RPC fouten en installatie- en downloadfouten. U kunt uw Google-account van uw apparaat verwijderen en vervolgens weer toevoegen.

4. Compatibiliteit tussen app en apparaat

Er zijn maar weinig apps die compatibel zijn met alle apparaten, hoe geliefd ze ook zijn. Sommige apps zijn mogelijk niet compatibel met alle apparaten. Controleer de compatibiliteit van uw app met uw apparaat om erachter te komen.

Uw Whatsapp werkt helemaal niet? Lees dan dit artikel.
Scroll naar boven