Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Goedkoop Nederlandse e-mailadressen kopen 💥

Goedkoop Nederlandse e-mailadressen kopen van bedrijven in Nederland. Geen dubbele adressen, inclusief naam, adres, telefoon, en website. Slechts $250,-

- Martijn Assie / Webstick.nl

Goedkoop Nederlandse e-mailadressen kopen


Goedkoop Nederlandse e-mailadressen kopen? Wij bieden u 100% unieke adressen tegen een fractie van de prijzen die onze concurrenten vragen. De meeste (zeker 95%) mailadressen worden vergezeld door de bedrijfsnaam van het bedrijf, het adres, telefoonnummer, en hun website. U kunt de mailadressen het eenvoudigst en snelst kopen via ons account op Fiverr, een bekende betrouwbare website voor allerhande taken en verkoop die als bemiddelaar op zullen treden.


Advertisement

Divi Ad 680px


Om u een idee te geven wat we bedoelen met "Goedkoop Nederlandse e-mailadressen kopen" kijkt u op onderstaande afbeelding. Daar is te zien hoe een concurrent al boven onze prijs zit voor slechts 1000 adressen. Ik zal maar niet verder op deze grapjassen ingaan. Andere concurrenten verkopen lijsten waar 5 tot 20x dezelfde mailadressen op staan. Zo kom je snel aan hoge aantallen natuurlijk maar ik zou er niet echt blij mee zijn.

Nederlandse e-mailadressen


Goedkoop Nederlandse e-mailadressen kopen doet u bij ons voor 465.000 adressen voor 250 dollar. Een andere optie is 105.000 mailadressen voor alleen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht voor 125 dollar. Voor de adressen van een enkele stad zijn de kosten 60 dollar ongeacht welke van de 4 steden, u vind de gig's hiervoor in ons account op Fiverr. Dus Eindhoven, Hilversum, Breda of een willekeurige andere stad in Nederland kan ook maar op aanvraag via mail@webstick.nl.

U heeft Nederlandse mailadressen gekocht of bent dit van plan. U kunt deze gebruiken hoe u wilt, maar voor het geval u ze voor een grote mailing wilt gebruiken wat spammen genoemd wordt, zal ik u uitleggen hoe u problemen daarmee kunt omzeilen.

In het geval u een eigen server heeft, kunt u de SMTP van een willekeurig account erop gebruiken in combinatie met een programma als Sendblaster op uw PC.


Sendblaster pro


Stuur zoveel mogelijk adressen in 1 keer want het bedrijf waar u de server least zal 100% zeker in opstand komen. Als dit gebeurt, houdt u zich van de domme en u wist dus niet dat dit niet mocht. Ze zullen het voor 1 keer door de vingers zien, een 2e keer zou ik het niet nog eens wagen want dan wordt waarschijnlijk uw server geblokkeerd of andere grote problemen. Een week na de mailing kunt u het beste controleren of uw server-IP op blacklists voorkomt en als dat zo is overal een verzoek voor de-listing opgeven. Let op dat we deze informatie uitsluitend voor informatieve doeleinden presenteren en u zelf verantwoordelijk bent voor wat u doet.

U kunt ook een professionele SMTP service gebruiken in combinatie met Sendblaster. U vindt er vele door erop in Google te zoeken. Als u dit doet is het van belang dat u door de eerste screening komt aangezien deze services niet van spammers houden. Als u zich registreert met een bepaald mailadres zullen ze dit volledig natrekken. Ze kunnen zelfs zien of hiermee afgelopen tijd grote mailings of spam verstuurd werden. Zorg dus dat alle info die u gebruikt "clean" is en stuur zoveel mogelijk mails in 1 keer want een 2e keer zullen ze u niet meer uw gang laten gaan. Indien nodig kunt u een compleet nieuwe set up creëren door een goedkope hosting te nemen, hier een website op te zetten. Dit kan gewoon een kopie van uw eigen website zijn maar zorg ervoor dat u via robots.txt Google aangeeft de pagina's niet te indexeren om duplicate content voor uw site tegen te gaan.

U zit nu wel met een nieuw probleem want de SMTP services kunnen zien dat uw domein splinternieuw is en de door u opgezette mailadressen nauwelijks of niet gebruikt werden. U zult na het opzetten van alles dus af en toe het mailadres moeten gebruiken en een paar maandjes wachten voordat u tot actie overgaat. Uiteraard betaalt u de service pas als u er helemaal klaar voor bent.

De laatste mogelijkheid is het leasen van een goedkope server ergens, maar he topzetten van een server is behoorlijk veel werk dus dit kan alleen als u verstand van zaken heeft met servers.

Ik zou haast vergeten dat dit artikel over het goedkoop kopen van Nederlandse mailadressen ging... Nogmaals u kunt zelf bepalen wat u met de mailadressen gaat doen, misschien heeft u zelf nog veel betere ideeën dan de paar die ik net aangaf.Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven