Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Divi theme vs Monstroid-2 vergelijking [2023] 💥

Divi theme vs Monstroid-2DIVI THEME (Divi vs Monstroid-2)

Divi is het best verkochte Wordpress-Theme ooit...

Divi Theme review


Dit Divi-Theme review voor [2023] toont u de laatste verbeteringen en de in het oog springende features van Divi. We gaan geen saaie opsommingen en lijsten van opties geven die op de website van Elegant Themes zelf te vinden zijn al viel het me op dat ook zij proberen hun site zo spannend mogelijk te houden, en natuurlijk dat de Divi website een waar kunstwerk is...


Advertentie


DIVI ADVANCED GRADIENTS

Laten we beginnen met de 2 nieuwste features waarmee Divi laat zien dat ze met afstand het beste spul bieden. Iedereen die met Photoshop, Corel of dergelijke fotobewerkingsprogramma's gewerkt heeft, zal nog weten hoe men daarin gradients kan bouwen in alle kleuren van de regenboog. Hetzelfde zit nu in Divi genaamd Advanced Gradient Builder, de feature beidt onbegrenste mogelijkheden voor wat betreft gradients. Er is uiteraard geen enkel theme wat dit heeft op het moment al zullen ze het zeker gaan kopieren. Dat doen ze namelijk met alles wat Divi uitvindt.


Divi Theme Review Advanced Gradients


DIVI LAYOUT CLOUD

En we gaan meteen al weer door met de volgende feature die geen enkel ander theme heeft. De feature heet Divi Layout Cloud. Hiermee kunt u tijdens het werk op alle websites die u heeft secties, kolommen, complete pagina's, afbeeldingen, video's, audio's en alles wat u verder nog in de Cloud zet, direct gebruik maken. De tijdsbesparing die deze feature te weeg brengt is ongekend. Een absolute must voor elke professionele webdesigner en zeker designbureau's.


Divi Theme Review Layout Cloud


DIVI WEBSHOPS

Divi Theme Review Webshops


Divi 1-klik demo lay-outs

Divi Theme Review Online Stores


Bekijk hier meteen een video hoe Divi's Woocommerce-Builder te werk gaat. Een fatsoenlijk theme heeft fantastische opties om er een webshop mee te maken en dat is bij Divi meer dan het geval. Het theme geeft waanzinnig veel mogelijkheden om product- en categoriepagina's aan te passen door middel van de WooBuilder en de WooModules. Bekijk hier alle 229 verschillende Divi-demo's (1685 templates). Waanzinnige aantallen!

In de Divi demo-bibliotheek zijn vele schitterende shop lay-outs te vinden die u met 1 klik kunt installeren in uw project. Het compleet stylen van uw shop is met de WooBuilder echt een fluitje van een cent. Alles is front-end razendsnel aan te passen. Alle beschikbare demo's zijn uiteraard met de hieronder besproken Divibuilder gemaakt, samen met Elementor Pro beschouwd als de beste pagebuilders die er zijn.


DIVIBUILDER (Pagebuilder)

DiviBuilder


De DiviBuilder is de perfecte pagebuilder voor Wordpress en een absoluut genot om mee te werken. De pagebuilder werkt erg precies, wat betekent op de website zelf ziet het er net zo uit als waar u aan het werk bent. Alles wat u wilt gebruiken zoals elementen en effecten zijn eenvoudig te vinden en men kan er gewoon erg snel pagina's mee opbouwen.

Als u Divi aanschaft zit de DiviBuilder ook als losse plug-in in uw pakket en kan zo in andere themes gebruikt worden. Test nu meteen de DiviBuilder op de Divi website klikt u op de paarse knop "Try it for free" bovenaan.


DIVI THEME SPEED

Divi Theme Speed


Ondertussen wil geen theme achterblijven qua laadtijden oftewel speed, aangezien daar steeds meer waarde aan gehecht wordt door Google. Divi heeft onlangs een speed-upgrade gekregen en is daarmee een van de snelst ladende themes geworden die er voor Wordpress zijn. Onvoorstelbaar dat 1 theme het op alle fronten kan winnen van alle andere themes... Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Speed Upgrade.


DIVI EFFECTEN

Divi Theme Review Effects


Met Divi Effect kunnen afbeeldingen razendsnel getuned worden. Verander de belichting, de kleuren, invert de afbeelding, pas sepia kleuren toe of maak de afbeelding doorzichtig (procenten kunnen ingesteld worden). Het veranderen van afbeeldingen in Divi en niet in een PC-programma zorgt dat uw afbeelding ongeschonden blijft en op elk gewenst moment snel verder aangepast kan worden. We geven in dit Divi Theme review 10 punten voor deze tool.


DIVI TRANSFORMS

Divi Theme Review Transforms


Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Transforms. Met Divi Transforms is practisch alles mogelijk op teksten en afbeeldingen, draaien, spiegelen, skew object net als in Photoshop´s "CTRL+T". Een fantastische tool die voor zo ver ik weet geen ander theme heeft.


DIVI SHAPE DIVIDERS

Divi Theme Review Shape Dividers


Deze feature laat uw website echt stralen, de concurrentie zal jaloers zijn op uw site. Vroeger was het zelfs voor professionele webdesigners een flinke opgave om dergelijke shapes in blokken te krijgen. Dat is tegenwoordig met de DiviBuilder niet meer het geval want iedereen zonder technische kennis kan dit nu met het grootste gemak tot stand brengen, ook u! Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Shape Dividers.


DIVI BULK EDIT

Divi Theme Review Bulk Edit


Collega's die al jaren websites bouwen weten ook nog wel hoe we vroeger eindeloos handelingen herhaalden. Als je 6 blokken had waarvan je de stijl wilde aanpassen, dan moest je 6x aan het werk. Dat is met Divi's Bulk Edit allemaal niet meer nodig, men kan voor alle 6 blokken tegelijkertijd de aanpassingen doorvoeren. Deze feature bespaart u ongelooflijk veel tijd uit. Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Bulk Editing.


DIVI DROP SHADOWS

Divi Theme Review Drop Shadows


U heeft geen Photoshop meer nodig om schaduwen voor afbeeldingen te maken. Photoshop is niet alleen een zeer kostbaar programma maar doet er ook veel langer over dan Divi's Drop Shadows. Een ander voordeel is dat de originele afbeelding gewoon intact blijft en hier later nog extra stijlen aan toegevoegd kunnen worden of de schaduw kan eventueel aangepast worden. Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Drop Shadows.


DIVI SPLIT TESTING

Divi Theme review split testing


Elk bedrijf wil zo veel mogelijk leads en conversie, en dus probeert men regelmatig pagina's te verbeteren om er meer uit te halen. Divi Leads maakt het u echter een stuk makkelijker. U kunt zoveel verschillende versies van een layout of tekst maken als u wilt. Deze worden dan afwisselend aan uw bezoekers gepresenteerd. Divi houdt de statistieken voor u bij welke versies beter scoren. Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Split-Testing.


Divi en de Divibuilder hebben zoveel snufjes en opties dat ik de pagina van dit Divi Theme Review nog 3x zo lang kan maken, maar het beste neemt u hier een kijkje op de Divi Website en bekijkt u daar de rest.

DIVI THEME REVIEW: DE PRIJS

Bij Divi koopt u geen theme, maar een lidmaatschap. Dit lidmaatschap geeft u toegang tot 86 premium themes waaronder Divi en een aantal top plug-ins en een bibliotheek met afbeeldingen. Dit maakt Divi qua prijs zeker interessanter dan andere themes aangezien het maar iets duurder is per jaar dan een gemiddeld ander theme. Deze "andere themes" geven maar een half jaar support meestal wat naar mijn mening erg weinig is. Daarna betaalt u meestal dik om extra support te krijgen.

Als u eenmalig 249 dollar uit kunt geven, heeft u het complete pakket levenslang met levenslang support. Zeker voor bedrijven met een paar websites is dit verreweg de interessantste oplossing aangezien u nooit meer iets anders nodig zult hebben om perfecte websites te bouwen. Als je deze link gebruikt, krijg je minstens 10% korting.


DIVI THEME REVIEW: SLOTCOMMENTAAR

Ik ga het kort maar krachtig houden hier in de afronding van dit Divi theme review voor [2023]. Met Divi krijgt u waar voor uw geld, het is een geoliede machine om websites uit de grond te stampen. Divi heeft geen zwakke punten of tekortkomingen. Ongeacht of u een webshop, een bedrijfswebsite of een prive-site gaat maken, u zult altijd verheugd zijn dat u Divi aangeschaft heeft. Sluit u aan bij de 881.346+ leden die ze al hebben, u zult daar geen spijt van krijgen.


Divi biedt een maand niet-goed-geld-terug garantie dus mocht u het niks vinden kunt u altijd uw geld terug vragen. Andere themes geven u dit niet, maar Divi weet dat u tevreden gaat zijn.Naar Divi theme
MONSTROID-2 THEME (Divi vs Monstroid-2)

Monstroid-2 vs Divi: Monstroid review


We gaan in dit Divi vs Monstroid-2 review verder met het Monstroid-2 Theme. Monstroid-2 is een van de top producten op Templatemonster, een bedrijf wat sinds meer dan 10 jaar themes verkoopt en dan hebben we het over duizenden. Het Monstroid-2 theme is standaard uitgerust met de Elementor page builder, een van de beste page builders die er zijn.


Monstroid-2 met Elementor pagebuilder


Het Monstroid-2 theme heeft fantastische eigenschappen en is daarom sowieso een top 10 Wordpress theme. Het is gemaakt om samen te werken met Woocommerce wat het uitermate geschikt maakt voor e-commerce websites (shops). Ook is de code van het theme zo geschreven dat het bijzonder snel laadt in een browser. Niemand zit graag lang te wachten tot er wat te zien is op een website, dus dat is vandaag de dag een zeer waardevolle eigenschap.


Bekijk Monstroid-2 liveU kunt een groot aantal lay-outs voor het theme bekijken via het hoofdmenu op hun site. Voor webshops klik op "Home E-commerce" (zie foto hieronder).


Beste Monstroid-2 review


Monstroid-2 demo installatie

Het installeren van de demo's kan eenvoudig via het back-end. Kies het gewenste design en begin het aan te passen via de Elementor pagebuilder. U ziet hieronder in de afbeelding hoe eenvoudig het is.


Monstroid-2 demo installatie

Monstroid-2 shop lay-out

In Monstroid-2 zit de nieuwe Jetwoobuilder waarmee het bouwen van productpagina's erg eenvoudig gemaakt wordt. Met de Jetwoobuilder kunt u vanuit Elementor losse productpagina's maken.


Monstroid-2 Jetwoobuilder Woocommerce


Hieronder zit u een voorbeeld van een shop lay-out die u met 1 klik in uw Wordpress/Monstroid kunt installeren. U doet dit via de importfunctie van het theme. Daarna hoeft u slecht de pagina's aan te passen aan uw huistijl door het demo-materiaal te vervangen door eigen foto's en teksten. De Elementor page builder helpt u hier voortreffelijk bij, het is een genot te werken met deze page builder. Alles is mogelijk, werkt soepel en is overzichtelijk wat opties betreft.


Monstroid-2 e-commerce layout


Jet plug-ins in Elementor

Jet plug-ins in Elementor

U krijgt gratis de populaire Jet Plug-ins die u in Elementor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld Jet-Blocks stelt u in stat tot het maken van pop-ups, menu's en meer. Jet-Tricks zorgt voor animatie en andere effecten. De Jet plug-ins zijn evenals de geïntegreerde Elementor pagebuilder absoluut een verrijking van het theme.

Monstroid-2 vs Divi video

Bekijk hieronder een video waar Monstroid-2 met zowel het Divi Theme als het Avada Theme vergeleken wordt. Het Avada theme is even als deze 2 themes een van de beste Wordpress themes die er zijn en tevens het best verkochte van alle.
Bekijk Monstroid-2 live


Hieronder kunt u een video bekijken wat er in Monstroid-2, een van de beste e-commerce en multipurpose themes voor Wordpress, allemaal verbeterd is sinds de laatste grote update.


Monstroid-2 vs Divi eindconclusie

Het Monstroid-2 theme kost 75 dollar wat zeker okay is. Net alleen voor de kwaliteit van het theme en zijn demo's maar we moeten ook rekening houden met de Elementor pagebuilder en Jet plug-ins die u er gratis bij krijgt. Een Divi lidmaatschap kost echter een tikje meer maar biedt u 85 andere premium themes naast het Divi theme. Goed, men heeft maar een theme nodig om een website te bouwen dus voor de een zijn de vele themes geweldig, een ander heeft er weinig aan. De keuze is uiteindelijk aan u, beide themes zijn hun geld zeker waard. Ik gebruik persoonlijk beide themes met veel plezier.Scroll naar boven