Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Divi theme vs Debutify vergelijking [2023] 💥

Divi vs DebutifyDIVI THEME (Divi 5 vs Debutify)

Divi is het best verkochte Wordpress-Theme ooit...

Divi Theme review


Hé mensen, kom samen! Al tien jaar is het Divi-thema de superheld onder de WordPress-thema's, maar houd je hoed vast, want Divi 5 staat op het punt binnen te duiken! Het is alsof je upgradet van een superheld naar een heel superheldenteam. Wil jij de coole jongen van de straat zijn? Verkrijg uw Divi-licentie voor een prijs die zo laag is op Black Friday dat deze praktisch superheldenwaardig is. Deze Divi-Theme-recensie voor [2023] is niet zomaar een recensie, het is een voorproefje van de toekomst van geweldig webdesign.

En nee, ik zal je niet vervelen met vervelende opsommingen of eindeloze lijsten die klinken alsof een robot ze heeft geschreven. Je kunt al die geeuw-opwekkende dingen vinden op de Elegante Thema's-website. Hier houden we het levendig en leuk, net als een feest georganiseerd door Divi zelf. Daarover gesproken: heb je de Divi-website gezien? Het is niet zomaar een website; het is een digitaal meesterwerk, een Mona Lisa van de webwereld!


Advertentie

Divi Ad 680px


DIVI AI (Tekst- en beeldgenerator)

Snel inhoud genereren: Zeg vaarwel tegen de oude tijd van hoofdbreken tijdens brainstormsessies. Met Divi AI is het alsof je een toverstaf – maak met slechts één klik tekst, afbeeldingen of hele secties. Het is zo slim dat het waarschijnlijk al eerder weet wat u nodig heeft!

Personaliseer uw inhoud: Divi AI is niet zomaar een robot; het is als een kameleon die zich aanpast aan de unieke stem van uw merk. Geef het wat context, en voila: een site die resoneert met je publiek alsof hij hun gedachten leest.

Direct afbeeldingen maken: Heb je een afbeelding nodig? Knip met uw vingers en Divi AI tovert de perfecte tevoorschijn en begrijpt uw inhoud als een gedachtenlezer. Serieus, het is alsof je een paranormale kunstenaar binnen handbereik hebt.

Verbeter uw afbeeldingen: Heeft u een afbeelding die bijna perfect is, maar er nog niet helemaal is? Divi AI is als uw persoonlijke fotofee, die u kunt aanpassen en afstemmen totdat het precies goed is.

Wrijversblok overwinnen: naar een lege pagina staren? Divi AI is als die vriend die altijd ideeën heeft. Het biedt je een creatieve reddingslijn, waardoor het gevreesde writer's block tot het verleden behoort.

Superieure inhoud op aanvraag: Divi AI is niet alleen een inhoudgenerator; het is als een geest in een fles. Geef het een onderwerp, kies een format en kijk vol ontzag hoe het in een handomdraai eersteklas inhoud oplevert. Het is uw inhoudswizard op afroep!

Deskundige tekstbewerking: En het gaat niet alleen om schrijven. Divi AI kan uw bestaande inhoud gebruiken en polijst het totdat het glanst als een diamant. Een toonaanpassing nodig? Een duidelijkheidscontrole? Beschouw het als gedaan. Het is alsof je een redacteur met arendsogen in je zak hebt.


Divi AI


DIVI ADVANCED GRADIENTS

Laten we beginnen met de 2 nieuwste features waarmee Divi laat zien dat ze met afstand het beste spul bieden. Iedereen die ooit met Photoshop, Corel, of een magische fotobewerkingsstaf heeft gezwierd, zal nog weten hoe men daarin gradients kan bouwen die eruitzien alsof een eenhoorn ermee aan de slag is gegaan. Nu heeft Divi iets soortgelijks met de Advanced Gradient Builder.

Deze feature biedt onbegrensde mogelijkheden voor gradients, alsof je een verfpot hebt omgegooid in een windtunnel. Er is natuurlijk geen enkel thema dat dit momenteel heeft, al zullen ze het zeker gaan kopiëren. Want laten we eerlijk zijn, iedereen volgt Divi alsof het de nieuwste trend op de catwalk is.


Divi Theme Review Advanced Gradients


DIVI LAYOUT CLOUD

En hoppa, we gaan meteen door met de volgende spectaculaire feature, zo uniek dat zelfs buitenaardse thema's er jaloers op zouden zijn. Maak kennis met de Divi Layout Cloud. Hiermee wordt u praktisch een digitale tovenaar. Stel je voor: je zweeft door je websites, goochelt met secties, kolommen, complete pagina's, afbeeldingen, video's, audio's en alles wat je maar kunt dromen, rechtstreeks uit de Cloud.

Alsof je een magische koffer hebt waaruit je alles tevoorschijn tovert wat je nodig hebt. De tijdsbesparing is zo groot dat je tijd overhoudt om koffie te drinken met je voeten op het bureau. Een absolute must-have voor elke webdesign-wizard en zeker voor de Gandalfs onder de designbureaus.


Divi Theme Review Layout Cloud


DIVI WEBSHOPS

Divi Theme Review Webshops


Divi 1-klik demo lay-outs

Divi Theme Review Online Stores


Bekijk hier meteen een video hoe Divi's Woocommerce-Builder te werk gaat. Een fatsoenlijk theme heeft fantastische opties om er een webshop mee te maken en dat is bij Divi meer dan het geval. Het theme geeft waanzinnig veel mogelijkheden om product- en categoriepagina's aan te passen door middel van de WooBuilder en de WooModules. Bekijk hier alle 229 verschillende Divi-demo's (1685 templates). Waanzinnige aantallen!

In de Divi demo-bibliotheek zijn vele schitterende shop lay-outs te vinden die u met 1 klik kunt installeren in uw project. Het compleet stylen van uw shop is met de WooBuilder echt een fluitje van een cent. Alles is front-end razendsnel aan te passen. Alle beschikbare demo's zijn uiteraard met de hieronder besproken Divibuilder gemaakt, samen met Elementor Pro beschouwd als de beste pagebuilders die er zijn.


DIVIBUILDER (Pagebuilder)

DiviBuilder


De DiviBuilder is de perfecte pagebuilder voor Wordpress en een absoluut genot om mee te werken, net als een ritje in een achtbaan, maar dan zonder de misselijkheid achteraf. Deze pagebuilder werkt zo precies, je zou bijna denken dat het een Zwitserse horlogemaker is. Op de website ziet het eruit alsof je eigenhandig elke pixel hebt neergezet. Het is alsof je een toverstok hebt voor webdesign: elementen en effecten zijn zo makkelijk te vinden, je maakt pagina's sneller dan je "abracadabra" kunt zeggen!

En raad eens? Als je Divi aanschaft, krijg je de DiviBuilder ook als een soort magische bonbon in je pakket, klaar om in andere thema's te gebruiken. Test nu meteen de DiviBuilder en voel je als een kind in een snoepwinkel. Klik op de Divi website gewoon op die paarse knop "Try it for free" bovenaan en begin met toveren!


DIVI THEME SPEED

Divi Theme Speed


Ondertussen wil geen theme achterblijven qua laadtijden oftewel speed, omdat Google daar meer oog voor heeft dan een arend voor zijn prooi. Divi heeft een speed-upgrade gekregen die zo snel is, je zou bijna denken dat het thema is ingesmeerd met raketbrandstof. Het is nu een van de snelst ladende themes voor Wordpress, sneller dan een kangoeroe op een springkussen.

Onvoorstelbaar dat één theme de Usain Bolt kan zijn in een wereld vol thema-schildpadden... Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Speed Upgrade, en zie hoe het de snelheidsgrens doorbreekt!


DIVI EFFECTEN

Divi Theme Review Effects


Met Divi Effect worden afbeeldingen sneller getuned dan een chef-kok zijn gerechten kruidt. Je kunt de belichting aanpassen alsof je de zon zelf bedient, de kleuren veranderen als een kameleon, de afbeelding inverteren voor een Alice in Wonderland-effect, sepia kleuren toepassen alsof je in een oude film stapt, of de afbeelding doorzichtig maken alsof het een geest is (en ja, de procenten kun je zelf instellen!). Het veranderen van afbeeldingen in Divi in plaats van een PC-programma is als een schilderij bewerken zonder verf te morsen – je afbeelding blijft perfect intact en kan op elk moment sneller dan het licht aangepast worden. In dit Divi Theme review geven we 10 punten voor deze tool, een gouden medaille waardig!


DIVI TRANSFORMS

Divi Theme Review Transforms


Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Transforms. Met Divi Transforms kun je teksten en afbeeldingen laten dansen, draaien en spiegelen alsof ze in een disco zijn. Het is net als in Photoshop's "CTRL+T", maar dan met superkrachten. Deze tool is zo fantastisch, het is alsof je een toverstokje hebt om je website te betoveren, en zover ik weet is Divi de enige tovenaar in town die dit kunstje kan!


DIVI SHAPE DIVIDERS

Divi Theme Review Shape Dividers


Deze feature laat uw website echt stralen, alsof het net een schoonheidsbehandeling heeft gehad. De concurrentie zal groener van jaloezie worden dan een kikker in een moeras. Vroeger was het inderdaad een taak vergelijkbaar met het bouwen van een piramide voor professionele webdesigners om zulke shapes in blokken te krijgen.

Maar nu? Met de DiviBuilder kan zelfs iemand die denkt dat HTML een soort gezondheidsthee is, met het grootste gemak de meest fantastische vormen creëren. Ook u! Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Shape Dividers en bereid u voor op het gevoel van een webdesign-superheld te zijn!


DIVI BULK EDIT

Divi Theme Review Bulk Edit


Collega's die al jaren websites bouwen zullen zich nog wel herinneren hoe we vroeger eindeloos dezelfde handelingen herhaalden, als een stel webdesign-hamsters in een rad. Als je 6 blokken had waarvan je de stijl wilde aanpassen, was het alsof je zes keer dezelfde berg beklom. Maar met Divi's Bulk Edit lijkt dat nu op een sprookje uit lang vervlogen tijden.

Nu kun je voor alle 6 blokken tegelijkertijd veranderingen doorvoeren, alsof je een magische spreuk over je website uitspreekt. Deze feature is een tijdbesparende superkracht! Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Bulk Editing en bereid je voor om verbluft te worden door de magie van efficiëntie.


DIVI DROP SHADOWS

Divi Theme Review Drop Shadows


U heeft geen Photoshop meer nodig om schaduwen voor afbeeldingen te maken. Zeg maar dag tegen Photoshop, dat niet alleen een rib uit je lijf kost, maar ook zo traag werkt als een slak met vakantie. Met Divi's Drop Shadows tover je sneller schaduwen tevoorschijn dan een goochelaar een konijn uit zijn hoed.

En het mooie? De originele afbeelding blijft zo onaangetast als een versgebakken koekje in een gesloten pot. Wil je later nog wat extra stijl toevoegen of de schaduw aanpassen? Geen probleem! Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Drop Shadows en bereid je voor om versteld te staan van deze schaduwspel-magie.


DIVI SPLIT TESTING

Divi Theme review split testing


Elk bedrijf wil zo veel mogelijk leads en conversie, net zoals een kind zoveel mogelijk snoepjes wil verzamelen met Halloween. En om dat te bereiken, probeert men vaak hun webpagina’s op te poetsen alsof het oude schatten zijn. Maar met Divi Leads wordt dit een fluitje van een cent! Stel je voor dat je zoveel verschillende versies van een layout of tekst kunt toveren als een chefkok verschillende gerechten.

Deze variaties worden dan aan je bezoekers geserveerd alsof het een digitaal proeverijmenu is. Divi houdt zelfs de score bij, net als een wedstrijdjury, zodat je precies weet welke versie het beste presteert. Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Split-Testing en bereid je voor op een revolutie in jouw webdesign-strategie.


Divi en de Divibuilder zitten zo bomvol snufjes en opties, ik zou deze pagina van het Divi Theme Review kunnen uitrekken tot de lengte van een marathon! Maar om eerlijk te zijn, het is veel leuker als u zelf op ontdekkingstocht gaat. Dus waarom niet hier een kijkje nemen op de Divi Website? Trek uw digitale wandelschoenen aan en verken zelf de rest van dit wonderlijke webdesign-wonderland!

DIVI THEME REVIEW: DE PRIJS

Bij Divi koopt u geen theme, maar een lidmaatschap, net als een abonnement op een magische club. Dit lidmaatschap geeft u toegang tot een schatkist van 86 premium themes, waaronder Divi, een paar top plug-ins, en een bibliotheek die uitpuilt van de afbeeldingen. Qua prijs is Divi een koopje, net iets duurder dan een gemiddeld ander theme per jaar, maar met de waarde van een kluis vol goudstaven. Die 'andere themes' geven vaak maar een half jaar support - nou ja, zeg, dat is toch alsof je een taart koopt en maar één hap mag nemen! Daarna betaal je je blauw voor extra hulp.

Maar als je eenmalig 249 dollar uit je spaarpot schudt, heb je het complete Divi-pakket voor het leven, inclusief eeuwigdurende support. Dat is net alsof je een gouden ticket voor webdesign hebt gewonnen! Vooral voor bedrijven met meerdere websites is dit de beste deal sinds gesneden brood. Je zult nooit meer iets anders nodig hebben om perfecte websites te bouwen, tenzij je plotseling besluit astronaut te worden. Gebruik je deze link, dan pak je ook nog eens minstens 10% korting. Het is alsof het feest is en iedereen is uitgenodigd!


DIVI THEME REVIEW: SLOTCOMMENTAAR

Ik ga het kort maar krachtig houden hier in de afronding van dit Divi theme review voor [2023]. Met Divi koop je geen kat in de zak, maar een geoliede machine om websites te produceren alsof het warme broodjes zijn. Zwakke punten of tekortkomingen? Die zijn net zo zeldzaam als een eenhoorn in je achtertuin. Of je nu een webshop, een bedrijfswebsite, of een privé-site wilt bouwen, met Divi voel je je als een kind in een snoepwinkel. Voeg je bij de meer dan 881.346 leden die al juichend over Divi praten – dat is bijna alsof je toegang krijgt tot een exclusieve club van webwondermakers.


En weet je wat het mooiste is? Divi biedt een maand niet-goed-geld-terug garantie. Mocht je toch denken 'hmm, dit is niks voor mij', dan kun je je geld terugkrijgen, geen vragen gesteld. Andere themes laten je daar mooi mee zitten, maar Divi staat achter hun product als een rockster achter zijn gitaar. Ze weten gewoon dat je tevreden gaat zijn.Naar Divi theme
DEBUTIFY THEME (Divi vs Debutify)

Debutify is het meest opvallende Shopify-theme...

Debutify Theme review


In dit Debutify Theme review nemen we een kijkje naar de belangrijkste features van dit theme. Van alle Shopify themes is Debutify het theme wat verreweg de meeste aandacht trekt en ook het meest gebruikt wordt. Het wordt gepresenteerd als het perfecte theme om shops mee te bouwen en is volledig geoptimaliseerd voor dropshipping. U kunt het Debutify theme trouwens 14-dagen lang gratis testen.

DEBUTIFY THEME REVIEW: RATING

Debutify theme review rating


Op de afbeelding hierboven kunt u zien dat gebruikers erg tevreden zijn over Debutify. Op het meest bekende platform voor reviews, Trustpilot heeft het een 4.8 uit 5 score. Bij Capterra is dat 4.6 en zelfs een 5 uit 5 als we het over Google-reviews hebben. Waarom zo'n gode rating?

Debutify is erg geschikt voor beginnende shop-owners en het theme zit zo goed in elkaar dat professionals er ook graag mee werken. Daarbij is het theme conversie gericht, wat betekent dat als u uw huidige theme door Debutify vervangt u zeer waarschijnlijk betere verkoopscijfers krijgt.

DEBUTIFY: CONVERSIE

Debutify theme review Conversie


Debutify stelt alles in het werk om een theme te leveren waarmee uw website succesvol wordt want dat is waar het bekend voor is en de reden waarom het zo goed verkoopt. Het Debutify theme is hierin gespecialiseerd en is daarmee een aanrader voor iedereen die wat meer met zijn shop wil verdienen.


DEBUTIFY THEME REVIEW: DEMO'S

Debutify Theme review demos


Het Debutify theme biedt een serie fraaie demo's aan die met 1 klik te installeren zijn. De keuze is erg groot en ongeacht wat voor producten u verkoopt, u zult er zeker een passende demo bij vinden.

Het prettige van demo's is dat u daarmee een snelle start kunt maken. De website staat al maar met de verkeerde foto's en teksten in principe. Plaats dus uw logo erin, pas teksten en foto's aan en u bent al goed op weg een eigen site te hebben.


DEBUTIFY: WEBSHOPS

Aangezien Debutify een echt shoppingtheme is, zijn er alleen maar shopping-demo's. Debutify is om er een shop mee te bouwen en niks anders. Voor blogs en corporatewebsites kunt u het beste met Wordpress werken denk ik wat erg goede themes ervoor heeft.


Debutify Theme review webshops


PRODUCTSLIDER

Dit type slider kan het beste gebruikt worden op de homepage, niet in de header maar ergens in het midden of onderaan. Men kan hiermee in beperkte ruimte veel producten weergeven. Er kunnen ook meerdere van deze productsliders onder elkaar gebruikt, met producten uit verschillende categorieen.


Debutify Productslider


VALUTAWISSELAAR

Voor uw internationale klanten is er de valutawisselaar waarmee eenvoudig de prijs van Dollar naar Euro of andere valuta's omgerekend wordt. Zo rekent iedere klant in zijn eigen valuta af.


Debutify Valutawisselaar


SLIDESHOWS

Gebruik de slideshow functie op de homepage of andere pagina's om speciale aandacht te trekken voor bepaalde producten, nieuws of aanbiedingen. Erg veel websites gebruiken slideshows in de header van de homepage, zoveel dat het meest vertrouwde beeld is voor websites.


Debutify Slideshows


DEBUTIFY: SPEED

Debutify Theme review laadtijden


Het Debutify theme is net als alle topthema's razendsnel wat laadtijden betreft. Op de afbeelding hierboven zijn de resultaten van een speedtest bij GtMetrix te zien. Mensen hebben geen geduld meer en snelle laadtijden zijn belangrijk om bezoekers op de website te houden en goed te scoren en de Google zoekresultaten. Debutify hanteert een wislist voor nieuwe functies in toekomstige upgrades en daar is te zien dat waarschijnlijk in de eerstvolgende upgrade al, het theme nog sneller zal worden.


DEBUTIFY: ELEMENTEN (ADD-ONS)

Debutify Theme review add-ons


Ik denk niet dat ik een theme ken wat zoveel add-ons heeft om in een webshop te gebruiken als Debutify. Het theme biedt maar liefst 54+ webshop-add-ons. Bekijk hier alle add-ons die Debutify te bieden heeft want ik wil deze pagina er niet mee vullen.


DEBUTIFY: LAATSTE NIEUWE FEATURES

NIEUWSBRIEF FORMULIEREN

Het is nu nog makkelijker bezoekers uit te nodigen om zich te abboneren op uw nieuwsbrieven. Zoals ik al eerder zei, deze laatste nieuwe features zijn in principe op speciaal verzoek van huidige gebruikers van het theme. Dat is op zich al een fantastische feature dat men zelf om nieuwe functies kan vragen en Debutify daar gehoor aan geeft.


Debutify Nieuwsbrief formulieren


PRODUCTCAROUSEL

Debutify biedt meerdere mogelijkheden om producten op een fraaie manier weer te geven, en de nieuwste ervan is de productcarousel. Op de afbeelding hieronder is te zien hoe deze zeer goed op de homepage in de header gebruikt kan worden.


Debutify Productcarousel


PRODUCTS TABS

Als men als verkoper veel informatie bij een product kwijt wil, wordt alles soms wat minder overzichtelijk. Dit voorkomt men door tabs te gebruiken zoals hieronder te zien is. Dit type tabs bestaat natuurlijk al 15 jaar maar in Debutify is het nieuw, wat aangeeft hoeveel dit theme nog kan groeien.


Debutify Product Tabs


DEBUTIFY THEME REVIEW: CONCLUSIE

Het mag duidelijk zijn dat als men een webshop wil bouwen wat een succes moet worden, Debutify een van de beste theme-keuzes is. Het theme is 100% gericht op de bouw van webshops en als u een blog of corporate-site gaat bouwen raad ik aan om een ander theme te gebruiken. Ik zou dan ook meteen op Wordpress themes overstappen die daarvoor beter zijn. Wat Debutify betreft, het is dus geweldig voor shops, het heeft alle denkbare features die een webshops zich kan wensen, een fantastisch design en alles werkt perfect.

DIVI VS DEBUTIFY CONCLUSIE

U bent aan het einde gekomen van mijn Divi vs Debutify vergelijking. Divi heeft alleen een betaalde versie dus ook voor Debutify heb ik het hier over de full version met alle add-ons. Voor het bouwen van een webshop maakt het niet uit welke van deze 2 themes men ervoor uitzoekt, beide themes hebben alles en meer wat het maken van webshops tot een groot succes maakt. De themes werken met verschillende CMS-systemen, dus als u een voorkeur voor een van deze systemen heeft, kunt u het beste met dat systeem werken. In het geval dat Wordpress is, kiest u Divi, voor Shopify kiest u Debutify. Voor alle types websites wat geen shop is, gaat mijn voorkeur duidelijk uit naar Divi.


Advertisement

Divi Ad 680pxScroll naar boven