Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Divi theme vs Debutify vergelijking [2023] 💥

Divi vs DebutifyDIVI THEME (Divi vs Debutify)

Divi is het best verkochte Wordpress-Theme ooit...

Divi Theme review


Dit Divi-Theme review voor [2023] toont u de laatste verbeteringen en de in het oog springende features van Divi. We gaan geen saaie opsommingen en lijsten van opties geven die op de website van Elegant Themes zelf te vinden zijn al viel het me op dat ook zij proberen hun site zo spannend mogelijk te houden, en natuurlijk dat de Divi website een waar kunstwerk is...


Advertentie

Divi


DIVI ADVANCED GRADIENTS

Laten we beginnen met de 2 nieuwste features waarmee Divi laat zien dat ze met afstand het beste spul bieden. Iedereen die met Photoshop, Corel of dergelijke fotobewerkingsprogramma's gewerkt heeft, zal nog weten hoe men daarin gradients kan bouwen in alle kleuren van de regenboog. Hetzelfde zit nu in Divi genaamd Advanced Gradient Builder, de feature beidt onbegrenste mogelijkheden voor wat betreft gradients. Er is uiteraard geen enkel theme wat dit heeft op het moment al zullen ze het zeker gaan kopieren. Dat doen ze namelijk met alles wat Divi uitvindt.


Divi Theme Review Advanced Gradients


DIVI LAYOUT CLOUD

En we gaan meteen al weer door met de volgende feature die geen enkel ander theme heeft. De feature heet Divi Layout Cloud. Hiermee kunt u tijdens het werk op alle websites die u heeft secties, kolommen, complete pagina's, afbeeldingen, video's, audio's en alles wat u verder nog in de Cloud zet, direct gebruik maken. De tijdsbesparing die deze feature te weeg brengt is ongekend. Een absolute must voor elke professionele webdesigner en zeker designbureau's.


Divi Theme Review Layout Cloud


DIVI WEBSHOPS

Divi Theme Review Webshops


Divi 1-klik demo lay-outs

Divi Theme Review Online Stores


Bekijk hier meteen een video hoe Divi's Woocommerce-Builder te werk gaat. Een fatsoenlijk theme heeft fantastische opties om er een webshop mee te maken en dat is bij Divi meer dan het geval. Het theme geeft waanzinnig veel mogelijkheden om product- en categoriepagina's aan te passen door middel van de WooBuilder en de WooModules. Bekijk hier alle 229 verschillende Divi-demo's (1685 templates). Waanzinnige aantallen!

In de Divi demo-bibliotheek zijn vele schitterende shop lay-outs te vinden die u met 1 klik kunt installeren in uw project. Het compleet stylen van uw shop is met de WooBuilder echt een fluitje van een cent. Alles is front-end razendsnel aan te passen. Alle beschikbare demo's zijn uiteraard met de hieronder besproken Divibuilder gemaakt, samen met Elementor Pro beschouwd als de beste pagebuilders die er zijn.


DIVIBUILDER (Pagebuilder)

DiviBuilder


De DiviBuilder is de perfecte pagebuilder voor Wordpress en een absoluut genot om mee te werken. De pagebuilder werkt erg precies, wat betekent op de website zelf ziet het er net zo uit als waar u aan het werk bent. Alles wat u wilt gebruiken zoals elementen en effecten zijn eenvoudig te vinden en men kan er gewoon erg snel pagina's mee opbouwen.

Als u Divi aanschaft zit de DiviBuilder ook als losse plug-in in uw pakket en kan zo in andere themes gebruikt worden. Test nu meteen de DiviBuilder op de Divi website klikt u op de paarse knop "Try it for free" bovenaan.


DIVI THEME SPEED

Divi Theme Speed


Ondertussen wil geen theme achterblijven qua laadtijden oftewel speed, aangezien daar steeds meer waarde aan gehecht wordt door Google. Divi heeft onlangs een speed-upgrade gekregen en is daarmee een van de snelst ladende themes geworden die er voor Wordpress zijn. Onvoorstelbaar dat 1 theme het op alle fronten kan winnen van alle andere themes... Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Speed Upgrade.


DIVI EFFECTEN

Divi Theme Review Effects


Met Divi Effect kunnen afbeeldingen razendsnel getuned worden. Verander de belichting, de kleuren, invert de afbeelding, pas sepia kleuren toe of maak de afbeelding doorzichtig (procenten kunnen ingesteld worden). Het veranderen van afbeeldingen in Divi en niet in een PC-programma zorgt dat uw afbeelding ongeschonden blijft en op elk gewenst moment snel verder aangepast kan worden. We geven in dit Divi Theme review 10 punten voor deze tool.


DIVI TRANSFORMS

Divi Theme Review Transforms


Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Transforms. Met Divi Transforms is practisch alles mogelijk op teksten en afbeeldingen, draaien, spiegelen, skew object net als in Photoshop´s "CTRL+T". Een fantastische tool die voor zo ver ik weet geen ander theme heeft.


DIVI SHAPE DIVIDERS

Divi Theme Review Shape Dividers


Deze feature laat uw website echt stralen, de concurrentie zal jaloers zijn op uw site. Vroeger was het zelfs voor professionele webdesigners een flinke opgave om dergelijke shapes in blokken te krijgen. Dat is tegenwoordig met de DiviBuilder niet meer het geval want iedereen zonder technische kennis kan dit nu met het grootste gemak tot stand brengen, ook u! Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Shape Dividers.


DIVI BULK EDIT

Divi Theme Review Bulk Edit


Collega's die al jaren websites bouwen weten ook nog wel hoe we vroeger eindeloos handelingen herhaalden. Als je 6 blokken had waarvan je de stijl wilde aanpassen, dan moest je 6x aan het werk. Dat is met Divi's Bulk Edit allemaal niet meer nodig, men kan voor alle 6 blokken tegelijkertijd de aanpassingen doorvoeren. Deze feature bespaart u ongelooflijk veel tijd uit. Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Bulk Editing.


DIVI DROP SHADOWS

Divi Theme Review Drop Shadows


U heeft geen Photoshop meer nodig om schaduwen voor afbeeldingen te maken. Photoshop is niet alleen een zeer kostbaar programma maar doet er ook veel langer over dan Divi's Drop Shadows. Een ander voordeel is dat de originele afbeelding gewoon intact blijft en hier later nog extra stijlen aan toegevoegd kunnen worden of de schaduw kan eventueel aangepast worden. Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Drop Shadows.


DIVI SPLIT TESTING

Divi Theme review split testing


Elk bedrijf wil zo veel mogelijk leads en conversie, en dus probeert men regelmatig pagina's te verbeteren om er meer uit te halen. Divi Leads maakt het u echter een stuk makkelijker. U kunt zoveel verschillende versies van een layout of tekst maken als u wilt. Deze worden dan afwisselend aan uw bezoekers gepresenteerd. Divi houdt de statistieken voor u bij welke versies beter scoren. Bekijk hier een video en meer informatie over Divi's Split-Testing.


Divi en de Divibuilder hebben zoveel snufjes en opties dat ik de pagina van dit Divi Theme Review nog 3x zo lang kan maken, maar het beste neemt u hier een kijkje op de Divi Website en bekijkt u daar de rest.

DIVI THEME REVIEW: DE PRIJS

Bij Divi koopt u geen theme, maar een lidmaatschap. Dit lidmaatschap geeft u toegang tot 86 premium themes waaronder Divi en een aantal top plug-ins en een bibliotheek met afbeeldingen. Dit maakt Divi qua prijs zeker interessanter dan andere themes aangezien het maar iets duurder is per jaar dan een gemiddeld ander theme. Deze "andere themes" geven maar een half jaar support meestal wat naar mijn mening erg weinig is. Daarna betaalt u meestal dik om extra support te krijgen.

Als u eenmalig 249 dollar uit kunt geven, heeft u het complete pakket levenslang met levenslang support. Zeker voor bedrijven met een paar websites is dit verreweg de interessantste oplossing aangezien u nooit meer iets anders nodig zult hebben om perfecte websites te bouwen. Als je deze link gebruikt, krijg je minstens 10% korting.


DIVI THEME REVIEW: SLOTCOMMENTAAR

Ik ga het kort maar krachtig houden hier in de afronding van dit Divi theme review voor [2023]. Met Divi krijgt u waar voor uw geld, het is een geoliede machine om websites uit de grond te stampen. Divi heeft geen zwakke punten of tekortkomingen. Ongeacht of u een webshop, een bedrijfswebsite of een prive-site gaat maken, u zult altijd verheugd zijn dat u Divi aangeschaft heeft. Sluit u aan bij de 881.346+ leden die ze al hebben, u zult daar geen spijt van krijgen.


Divi biedt een maand niet-goed-geld-terug garantie dus mocht u het niks vinden kunt u altijd uw geld terug vragen. Andere themes geven u dit niet, maar Divi weet dat u tevreden gaat zijn.Naar Divi theme
DEBUTIFY THEME (Divi vs Debutify)

Debutify is het meest opvallende Shopify-theme...

Debutify Theme review


In dit Debutify Theme review nemen we een kijkje naar de belangrijkste features van dit theme. Van alle Shopify themes is Debutify het theme wat verreweg de meeste aandacht trekt en ook het meest gebruikt wordt. Het wordt gepresenteerd als het perfecte theme om shops mee te bouwen en is volledig geoptimaliseerd voor dropshipping. U kunt het Debutify theme trouwens 14-dagen lang gratis testen.

DEBUTIFY THEME REVIEW: RATING

Debutify theme review rating


Op de afbeelding hierboven kunt u zien dat gebruikers erg tevreden zijn over Debutify. Op het meest bekende platform voor reviews, Trustpilot heeft het een 4.8 uit 5 score. Bij Capterra is dat 4.6 en zelfs een 5 uit 5 als we het over Google-reviews hebben. Waarom zo'n gode rating?

Debutify is erg geschikt voor beginnende shop-owners en het theme zit zo goed in elkaar dat professionals er ook graag mee werken. Daarbij is het theme conversie gericht, wat betekent dat als u uw huidige theme door Debutify vervangt u zeer waarschijnlijk betere verkoopscijfers krijgt.

DEBUTIFY: CONVERSIE

Debutify theme review Conversie


Debutify stelt alles in het werk om een theme te leveren waarmee uw website succesvol wordt want dat is waar het bekend voor is en de reden waarom het zo goed verkoopt. Het Debutify theme is hierin gespecialiseerd en is daarmee een aanrader voor iedereen die wat meer met zijn shop wil verdienen.


DEBUTIFY THEME REVIEW: DEMO'S

Debutify Theme review demos


Het Debutify theme biedt een serie fraaie demo's aan die met 1 klik te installeren zijn. De keuze is erg groot en ongeacht wat voor producten u verkoopt, u zult er zeker een passende demo bij vinden.

Het prettige van demo's is dat u daarmee een snelle start kunt maken. De website staat al maar met de verkeerde foto's en teksten in principe. Plaats dus uw logo erin, pas teksten en foto's aan en u bent al goed op weg een eigen site te hebben.


DEBUTIFY: WEBSHOPS

Aangezien Debutify een echt shoppingtheme is, zijn er alleen maar shopping-demo's. Debutify is om er een shop mee te bouwen en niks anders. Voor blogs en corporatewebsites kunt u het beste met Wordpress werken denk ik wat erg goede themes ervoor heeft.


Debutify Theme review webshops


PRODUCTSLIDER

Dit type slider kan het beste gebruikt worden op de homepage, niet in de header maar ergens in het midden of onderaan. Men kan hiermee in beperkte ruimte veel producten weergeven. Er kunnen ook meerdere van deze productsliders onder elkaar gebruikt, met producten uit verschillende categorieen.


Debutify Productslider


VALUTAWISSELAAR

Voor uw internationale klanten is er de valutawisselaar waarmee eenvoudig de prijs van Dollar naar Euro of andere valuta's omgerekend wordt. Zo rekent iedere klant in zijn eigen valuta af.


Debutify Valutawisselaar


SLIDESHOWS

Gebruik de slideshow functie op de homepage of andere pagina's om speciale aandacht te trekken voor bepaalde producten, nieuws of aanbiedingen. Erg veel websites gebruiken slideshows in de header van de homepage, zoveel dat het meest vertrouwde beeld is voor websites.


Debutify Slideshows


DEBUTIFY: SPEED

Debutify Theme review laadtijden


Het Debutify theme is net als alle topthema's razendsnel wat laadtijden betreft. Op de afbeelding hierboven zijn de resultaten van een speedtest bij GtMetrix te zien. Mensen hebben geen geduld meer en snelle laadtijden zijn belangrijk om bezoekers op de website te houden en goed te scoren en de Google zoekresultaten. Debutify hanteert een wislist voor nieuwe functies in toekomstige upgrades en daar is te zien dat waarschijnlijk in de eerstvolgende upgrade al, het theme nog sneller zal worden.


DEBUTIFY: ELEMENTEN (ADD-ONS)

Debutify Theme review add-ons


Ik denk niet dat ik een theme ken wat zoveel add-ons heeft om in een webshop te gebruiken als Debutify. Het theme biedt maar liefst 54+ webshop-add-ons. Bekijk hier alle add-ons die Debutify te bieden heeft want ik wil deze pagina er niet mee vullen.


DEBUTIFY: LAATSTE NIEUWE FEATURES

NIEUWSBRIEF FORMULIEREN

Het is nu nog makkelijker bezoekers uit te nodigen om zich te abboneren op uw nieuwsbrieven. Zoals ik al eerder zei, deze laatste nieuwe features zijn in principe op speciaal verzoek van huidige gebruikers van het theme. Dat is op zich al een fantastische feature dat men zelf om nieuwe functies kan vragen en Debutify daar gehoor aan geeft.


Debutify Nieuwsbrief formulieren


PRODUCTCAROUSEL

Debutify biedt meerdere mogelijkheden om producten op een fraaie manier weer te geven, en de nieuwste ervan is de productcarousel. Op de afbeelding hieronder is te zien hoe deze zeer goed op de homepage in de header gebruikt kan worden.


Debutify Productcarousel


PRODUCTS TABS

Als men als verkoper veel informatie bij een product kwijt wil, wordt alles soms wat minder overzichtelijk. Dit voorkomt men door tabs te gebruiken zoals hieronder te zien is. Dit type tabs bestaat natuurlijk al 15 jaar maar in Debutify is het nieuw, wat aangeeft hoeveel dit theme nog kan groeien.


Debutify Product Tabs


DEBUTIFY THEME REVIEW: CONCLUSIE

Het mag duidelijk zijn dat als men een webshop wil bouwen wat een succes moet worden, Debutify een van de beste theme-keuzes is. Het theme is 100% gericht op de bouw van webshops en als u een blog of corporate-site gaat bouwen raad ik aan om een ander theme te gebruiken. Ik zou dan ook meteen op Wordpress themes overstappen die daarvoor beter zijn. Wat Debutify betreft, het is dus geweldig voor shops, het heeft alle denkbare features die een webshops zich kan wensen, een fantastisch design en alles werkt perfect.

DIVI VS DEBUTIFY CONCLUSIE

U bent aan het einde gekomen van mijn Divi vs Debutify vergelijking. Divi heeft alleen een betaalde versie dus ook voor Debutify heb ik het hier over de full version met alle add-ons. Voor het bouwen van een webshop maakt het niet uit welke van deze 2 themes men ervoor uitzoekt, beide themes hebben alles en meer wat het maken van webshops tot een groot succes maakt. De themes werken met verschillende CMS-systemen, dus als u een voorkeur voor een van deze systemen heeft, kunt u het beste met dat systeem werken. In het geval dat Wordpress is, kiest u Divi, voor Shopify kiest u Debutify. Voor alle types websites wat geen shop is, gaat mijn voorkeur duidelijk uit naar Divi.


DiviScroll naar boven