Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Beaverbuilder vs Divi-builder vergelijking [2021]

Divi vs Beaverbuilder

DIVI THEME/BUILDER vs BEAVER BUILDER

2 van de beste WordPress pagebuilders vergeleken!

Dus u bent op zoek naar een nieuwe plug-in/pagebuilder om WordPress-pagina's bouwen? Hoe kies je tussen de 2 mateloos populaire producten Beaver Builder en Divi Builder? Je hebt wat voorbereidend onderzoek gedaan en bent erachter gekomen dat deze twee de meest gewilde keuzes zijn voor het bouwen van websites. Misschien heeft u zelfs ervaring met het gebruik van een van deze pagebuilders voor het maken van pagina's. Nu wil je weten welke van deze populaire pagebuilders de beste is. En natuurlijk welke meer waar voor zijn geld biedt.

In dat geval bent u in deze recensie aan het juiste adres. In dit artikel gaan we alle belangrijke functies van deze pagebuilders voor het maken van pagina's verkennen en vergelijken ze onderling om u te helpen de beste voor u te vinden - en de keuze makkelijker te maken waar u uw geld zou moeten uitgeven. Lees verder om erachter te komen welke de beste pagebuilder is voor het maken van WordPress pagina's.

Naar de site van Divi Theme

Divi is het top Wordpress-theme en Pagebuilder van Elegant Themes - een van de populairste theme-bouwers voor Wordpress.

Divi ReviewNaar de site van Beaverbuilder

Beaverbuilder Review

Beste koop

Divi is beschikbaar voor $ 89 en Beaverbuilder voor $ 99, beide opties bieden veel waar voor uw geld. Voor $ 89 krijgt u echter niet alleen toegang tot Divi, maar ook tot de andere 86 WordPress-sjablonen van Elegant Themes, evenals hun zes plug-ins.


Divi Builder Beaver Builder
Divibuilder logo Beaverbuilder logo
Prijs $89,- (Inclusief alle 86 ET themes) $99,-
Gratis versie Ja Ja
Real-time editor Ja Ja
Frontend/Backend Ja/Ja Ja/Ja
Doelgroep Ontwikkelaar / Ontwerper / Gebruiker Ontwikkelaar / Ontwerper
Ondersteunde elementen 46 31
Clean Code Nee Ja
Vooraf gemaakte sjablonen / lay-outs 100+ 50+
Beste functie A/B Testen Beaver themer
Prestatie 80/100 95/100
Pros Zeer krachtige oplossing voor het maken van elk type lay-out Eenvoudige gebruikersinterface
Superieure lay-outbeheeropties Inhoud blijft intact, zelfs na het deactiveren van de plug-in
Toegang tot veel andere WordPress-thema's en -plug-ins Hiermee kunt u WordPress-widgets gebruiken in de lay-outs

Waarom überhaupt Beaver- of Divi Builder gebruiken?

Als u relatief nieuw bent in de Wordpress-wereld, kent u misschien niet de volledige geschiedenis van paginabuilders en hoe ze tot stand zijn gekomen. In wezen had Wordpress tot een paar jaar geleden de mogelijkheid om pagina's of berichten te maken. Beide content items zijn zeer vergelijkbaar van aard. Ze ondersteunden voornamelijk teksten en afbeeldingen en je gebruikelijke websitecontent, zoals video, enz.

Als je iets fraaiers wilde hebben, moest je plug-ins en / of shortcodes gebruiken. De shortcodes waren geweldig, omdat ze u toestonden om specifieke functies in te voegen waar u maar wilde op een pagina. Maar ze hadden nog steeds hun beperkingen - je moest nog steeds een heleboel verschillende plug-ins installeren om meerdere verschillende elementen op een pagina te kunnen hebben en gebruiken. Als je sliders, call-to-action-knoppen, video's, afbeeldingengalerijen en andere dingen wilde, moest je voor al die functies een plug-ins toevoegen.

Dit bracht een ander probleem met zich mee: hoe meer producten u toevoegt aan uw installatie, des te zwaarder uw website zal zijn en des te meer er kwetsbaarheden er in de beveiliging zullen ontstaan ​​door de verschillende items die u moet installeren. Dit was een probleem, maar er was nog een probleem: je kon geen pagina maken of visueel posten. Je moest een pagina ontwerpen met behulp van shortcodes en na verschillende iteraties van wijzigingen, zou je een resultaat bereiken dat dicht in de buurt kwam van wat je wilde.

Uiteindelijk begonnen ontwikkelaars en WP-leveranciers zich te realiseren dat de meeste mensen de mogelijkheid wilden hebben om hun eigen pagina's zonder beperkingen te ontwerpen en te definiëren - geen gebruik te maken van sjablonen, waardoor alle websites er hetzelfde uitzagen. En zo ontstond het concept van paginabouwers. Dit is in wezen de kern van zo'n functie - de mogelijkheid om verschillende elementen te slepen en neer te zetten om een ​​pagina of bericht te ontwerpen en te definiëren op een manier die jij wilt.


Divi builder plugin

We weten niet zo goed wie de eerste pagebuilder heeft bedacht, maar zeker Elegant Themes is een van de leveranciers geweest die dit concept zeer succesvol maakte. Zodra mensen het potentieel zagen, begonnen alle Wordpress specialisten hun eigen pagebuilder te ontwerpen.

Tegenwoordig zullen de meeste grote leveranciers van themes een soort van visuele paginabuilder bundelen in hun thema's - als ze er zelf geen hebben, zullen ze samenwerken met een pagebuilder plugin die deze functie moet neerzetten. Dus hoe zit het met Divi- en Beaver Builder?

Elegant Themes bevindt zich al zo lang in deze niche dat ze echt begrepen hebben wat mensen willen - hun product is een van de populairste in de wereld, met meer dan 767.154+ verkopen. Ze zijn gericht op gebruikers die een website willen maken, maar niet echt bezig zijn met wat er onder de motorkap gebeurt - ze willen gewoon dat dingen werken en willen er niet technisch over worden of rotzooien met welke code dan ook.

Elegant Themes doelgroep

 1. Eigenaren van kleine bedrijven
 2. Bloggers
 3. SEO's
 4. Eigenaars van gelieerde websites
 5. Inhoudschrijvers die websites maken
 6. Webontwerpers
 7. Digitale marketingbureaus

Beaverbuilder doelgroep

 1. Webontwikkelaars
 2. Webontwerpers die met code willen sleutelen
 3. Digitale agentschappen
 4. Freelancers

Elegant Themes richt zich op mensen die een website willen ontwerpen en in gebruik willen nemen zonder een ontwikkelaar hierbij te betrekken of veel te weten over code. Beaver Builder heeft een ander soort gebruiker. Terwijl Elegant Themes zich richt op mensen die minder "technisch" zijn, gaat BB in op de gebruikers die ontwerper en ontwikkelaar van hart zijn. Divi heeft enkele beperkingen die deze typen ontwikkelaars frustrerend vinden, en BB identificeert en lost deze problemen op een mooie manier op. Hierdoor is dit product goed op gang gekomen met degenen die zich meer als ontwikkelaar identificeren. De doelgroep van Beaverbuilder zijn meer webontwikkelaars en ontwerpers die graag met de code aan het sleutelen zijn, en de volledige controle hebben over wat er gaande is om dingen te kunnen tweaken om ze te laten werken zoals ze willen, niet slechts zoals de verkoper het heeft ontworpen.

Met die introductie achter de rug kunnen we beginnen met het onderzoeken van elk afzonderlijk product, zodat we de eigenschappen, functies, PROS en CONS kunnen zien van het gebruik van een van deze twee items. Laten we beginnen met het bespreken van de gebruikersinterface van beide producten.

De gebruikersinterface en gebruikerservaring van de WordPress Page Builder

De Divi Builder-interface

Elegant Themes werkt op dit moment al een aantal jaren aan hun product. Met een sterke community die hen ondersteunt en hen veel goede feedback biedt, weten deze jongens hoe ze de vinger aan de pols moeten houden van hun gebruikers. Ze hebben een interface gebouwd die volledig is gericht op een geweldige gebruikerservaring.

Ze hebben niet toevallig massa's fans opgebouwd. Hun strikte focus op het ontwerp en de bruikbaarheid van hun product was een van de belangrijkste aspecten om deze bouwer zo succesvol te maken. Bekijk deze Divi introductievideo, het is een geweldige manier om een overzicht van de mogelijkheden te krijgen en te beoordelen of Divi iets voor u is.Maar laten we eens kijken naar de gebruikersinterface. U hebt toegang tot de Divi-interface zowel vanaf de backend als de frontend van uw website. Dus of u nu liever op de frontend of de backend van uw site werkt, het is uw keuze. Er zijn verschillende redenen om beide te doen. Speel rond in de backend als je meer een ontwikkelaarstype bent dat graag gemakkelijke toegang tot de code en andere backend-functies heeft.

Werk in de front-end als u meer een ontwerper / creatieveling bent die meer begrijpt hoe dingen eruit zullen zien in plaats van hoe ze werken. Met de real-time editor aan de voorzijde kunt u nu de pagina ontwerpen en visualiseren waar u aan werkt. Dit is eerlijk gezegd een geweldige functie, omdat je de voorkant niet hoeft te "raden" of vernieuwen om het resultaat te zien van het ontwerp waaraan je werkt. Je kunt het zien terwijl je het ontwerpt. Dit is wat ElegantThemes "Een nieuwe visuele ervaring" noemt.


Inline editor

Ze hebben recentelijk gewerkt aan het maken van een nieuwe versie van de Builder (die werd uitgebracht als versie 3.0 ondertussen 3.24). De moeilijkheid van deze versie was dat in plaats van twee afzonderlijke "weergaven" een backend-weergave en een live-weergave, de twee echt in één en hetzelfde zullen opgaan. De back-endeditor toont de liveversie terwijl u aan het werk bent.

Dit is een complete WYSIWYG-ervaring (wat je ziet is wat je krijgt). Bekijk de onderstaande afbeelding - zie je dat ontwerp in de backend? Dit is precies hoe het eruit zal zien als het wordt gepubliceerd. Om toegang te krijgen tot de paginabuilder vanaf de backend, ga je naar Berichten> Nieuw toevoegen. Klik op de resulterende pagina op de knop "Use The Divi Builder". Dit opent de interface, die er als volgt uitziet:


Divi 3 frontend pagebuilder

Met Divi 3 kunt u afzonderlijke secties maken voor verschillende delen van de pagina. Het ondersteunt drie soorten secties: standaard, volledige breedte en specialiteit. Voor de secties Standaard en Volledige breedte kunt u een kolomgebaseerde structuur kiezen. Er zijn veel combinaties, waaronder twee, drie, vier kolommen in verschillende grootten. Het speciale gedeelte bevat negen speciaal gemaakte kolomstructuren. U kunt meerdere rijen binnen een sectie toevoegen om meerdere kolomstructuren te hebben.Divi 3 kolommen

Divi 3 frontend interface

Nadat de front-end pagebuilder is geladen, kunt u beginnen met het aanpassen van de pagina. Net als de backend-interface kunt u een nieuwe sectie toevoegen, de kolomstructuur kiezen en heeft u volledige toegang tot alle opties voor module-instellingen. Natuurlijk is een ontwerper zonder D & D ten dode opgeschreven, maar natuurlijk is Divi gespecialiseerd in Drag & Drop.

In feite is het niet alleen slepen en neerzetten, maar het behoudt ook de responsiviteit terwijl je aan het ontwerpen bent. Aangezien je zult werken aan de daadwerkelijke live-blokken met inhoud en elementen, zul je de eigenlijke stukken inhoud slepen. En natuurlijk is alles nog steeds volledig responsive. Bekijk de volgende korte demo van live, responsieve blokken.


Responsive editing

U kunt de modules, rijen en kolommen verslepen en ook kopiëren, plakken, verwijderen of bewerken volgens uw vereisten. Dus hoe zit het met Elegant Themes concurrent Beaverbuilder? Heeft het dezelfde flexibiliteit? Werkt het in real-time in de front-end? Lees de rest van dit artikel om het antwoord op deze vragen te achterhalen.

De Beaverbuilder-interface

Hoe gebruikt men de Beaverbuilder? De Beaverbuilder wil niet achterblijven in de race om de overheersing van de pagebuilder-wereld, en heeft recent flink gas gegeven in zijn ontwikkeling. Beaverbuilder biedt zowel bewerkingen in de frontend als in de backend, dus daar blijft het niet achter. Het kan worden gebruikt op pagina's, berichten en de meeste andere aangepaste WP-typen, zolang ze zijn ingeschakeld. Door te klikken op het tabblad Beheerder voor de relevante aangepaste tekst, ziet u hoe de Beaverbuilder wordt geladen, zodat u deze kunt gebruiken om uw inhoud te ontwerpen. Voordat we verder gaan, wil je misschien de volgende korte video bekijken over het gebruik van Beaverbuilder.Kort gezegd, in de back-endmethode, nadat u zich eerst hebt aangemeld bij uw dashboard, gaat u naar Berichten >> Nieuwe toevoegen en klikt u op de knop "Pagebuilder". Hiermee wordt de interface voor het maken van pagina's weergegeven.

De eerste stap is om een sjabloon voor de pagina te kiezen. U kunt een van de kant-en-klare sjablonen kiezen of aan de slag met de lege sjabloon om uw eigen sjabloon te maken. Nadat u de sjabloon hebt gekozen, is de volgende stap het kiezen van de rijlay-out.

U kunt de rij-indeling kiezen in de linkerzijbalk. Open de zijbalk door op de knop 'Inhoud toevoegen' te klikken in het menu linksboven op de pagina. Het menu biedt ook een paar andere knoppen om de sjabloon te wijzigen, de gereedschappen te openen, sectie, de pagina te publiceren en een speciale helpknop. BeaverBuilder biedt verschillende kolomstructuren, waaronder één, twee, drie, vier, vijf of zes kolommen en rijen met linker, rechter of beide zijbalken. Sleep de rijlay-out naar de gewenste positie op de pagina.


Beaverbuilder rijen structuur

De volgende stap is om modules toe te voegen aan de kolommen. Je vindt de modules in de linkerzijbalk. Kies de module die u wilt gebruiken en sleep deze naar de gewenste kolom op de pagina. Op dit punt ontvangt u het venster met de module-instellingen. Er zijn meerdere secties om de inhoud en stijl van de module te beheren.

U kunt de rijen en modules slepen en neerzetten om hun positie te wijzigen. Er zijn afzonderlijke knoppen om de instellingen voor elke rij of module te verwijderen, dupliceren of openen. Het is ook mogelijk om de kolomstructuur van een rij te wijzigen.

Om toegang te krijgen tot de pagebuilder vanuit de frontend, bezoekt u de pagina die u wilt bewerken en klikt u op de knop "Page Builder". Dit opent dezelfde interface als het maken van de pagina vanaf de backend.


Beaverbuilder front-end interface

U kunt met het bestaande ontwerp werken of een nieuwe lay-out kiezen. Alle andere opties, zoals het toevoegen van verschillende rijen, modules, widgets en het beheren ervan, zijn exact hetzelfde als het back-end.

De beschikbare modules voor Beaverbuilder / Divi

Divi Builder

De Divi Builder wordt momenteel geleverd met 46 inhoudsmodules, maar gezien de schaal van ontwikkeling, kunt u er waarschijnlijk meer zien in de nabije toekomst. Daaronder vindt u de standaard modules zoals: tekst, zoeken, accordeon, knop, CTA, audio, video, aangepaste code, divider. Meer geavanceerde keuzes van elementen zijn onder meer: teller, optin, portfolio, login, kaart, persoon, prijstabel, testimonial en videoslider.

Natuurlijk zijn dit niet de enige beschikbare modules, maar als we ze blijven aanbieden, aangezien er meer dan 46 ondersteunde elementen zijn, zouden we hier voor altijd zijn. Laten we zeggen dat het onwaarschijnlijk is dat je elementen tegenkomt waar niet op wordt gereageerd.

Maar toch, als je dat doet, kun je eigenlijk kiezen voor elementen van derden die speciaal voor de module zijn ontwikkeld. Met versie 3.1 is een API ontwikkeld en uitgebracht, zodat u kunt verwachten dat op maat gemaakte elementen en modules overal opduiken. Leuke tijden voor de boeg! Laten we eens kijken naar wat voor mooie dingen andere ontwikkelaars zullen verzinnen. Blijf kijken. Maar genoeg daarover, laten we eens kijken hoe we een module daadwerkelijk kunnen gebruiken:


Divi Builder modules

Klik op de gewenste module om deze aan het bericht toe te voegen. Op dit punt moet u de module-instellingen configureren. De pagebuilder biedt u hiervoor drie secties:

 1. Content
 2. Design
 3. Advanced

Het gedeelte Content bevat alle opties met betrekking tot de inhoud van de door u gekozen module. Met Design kunt u de kleur, het lettertype, de achtergrondstijl, rand, marge en opvulling voor de module kiezen. Ten slotte bevat Advanced speciale velden voor het toevoegen van aangepaste CSS-ID, klasse en voor het toepassen van aangepaste CSS voor of na de module of voor de hoofdinhoud.

Beaverbuilder

Beaverbuilder verdeelt de modules in twee categorieën: basismodules en geavanceerde modules. De basismodules omvatten: teksteditor, kop, HTML, knop, afbeelding, video, enzovoort. De andere categorie bevat meer geavanceerde modules: CTA, inhoudschuifregelaar, countdown-timer, menu, postslider, tabbladen.


Beaverbuilder modules

De plug-in biedt drie secties om een module te beheren:

 1. General
 2. Style
 3. Advanced

Hiervan kunt u in het gedeelte General de instellingen configureren die betrekking hebben op het moduletype. In de sectie Style kunt u de kleur, uitlijning, lettertype en andere stijlen voor de desktop- en mobiele versies kiezen. Advanced bevat opties voor het instellen van de zichtbaarheid, animatie en speciale velden voor het toevoegen van CSS-klasse en -ID.

Het volgende deel van onze Beaver Builder vs Divi recensie gaat over beschikbare paginasjablonen of vooraf gedefinieerde lay-outs. Dit is iets dat uw leven zo eenvoudig mogelijk moet maken en u in staat stellen om gloednieuwe websites te ontwerpen in een kwestie van uren, zelfs minuten, in plaats van weken. Bekijk hieronder wat we bedoelen.

Ingebouwde paginasjablonen

Ingebouwde paginasjablonen zijn er hoofdzakelijk om uw ontwerp- en ontwikkelingstijd te verkorten. Door een paginasjabloon te gebruiken, hoeft u de inhoud en het ontwerp slechts een beetje aan te passen en bent u snel klaar.

Divi Builder-paginasjablonen

De nieuwe versie 3 is geleverd met verschillende (meer dan 124) kant-en-klare sjablonen om u zo snel mogelijk van start te laten gaan. U kunt een sjabloon gebruiken door op de knop "Load from library" in de berichteditor te klikken. Hiermee wordt een lijst met beschikbare sjablonen geopend.


Divi pagina sjablonen

In wezen is het basisidee dit - u laadt een vooraf gedefinieerde lay-out en vervolgens past u de tekst, afbeeldingen en andere inhoud aan die bij uw bedrijf past en - voila - u hebt een geweldige "ontworpen" website zonder enige echte ontwerpkennis te vereisen.

Dit is een geweldige power in de handen van diegenen die snel dingen op de rit willen hebben, maar zich niet echt op hun gemak voelen met code of ontwerp. Gewoon een FYI - er zijn meer dan 250 lay-outs beschikbaar op het moment dat dit artikel wordt geschreven. Laten we snel bladeren naar wat beschikbaar is in termen van lay-outs.

Bekijk hieronder de Divi video voor kant-en-klare lay-outs


De pagina's zijn al aangepast voor de specifieke niche/industrie, met de essentiële elementen die nodig zijn voor dat specifieke soort bedrijf. Het enige wat u hoeft te doen als gebruiker is het ontwerp te importeren en de inhoud aan te passen aan uw eigen specifieke vereisten. Hier zijn enkele van de niches die beschikbaar zijn als website packs. Op dit moment zijn er 31 lay-outpakketten beschikbaar met in totaal 925 pagina's ontworpen.Bekijk Divi lay-outs


Naarmate de tijd verstrijkt, zal Elegant Themes steeds meer lay-outs toevoegen aan hun bibliotheek om te voorzien in specifieke niches. Zelfs als u op dit moment niet in een specifieke branche wordt voorzien, kunt u zeker een van de bestaande lay-outs aanpassen en aan uw behoeften aanpassen.

Beaver Builder-paginasjablonen

Beaverbuilder wordt ook geleverd met veel professioneel ontworpen sjablonen. U wordt gevraagd een sjabloon te kiezen bij het maken van een nieuw bericht. Het is ook mogelijk om de huidige sjabloon te wijzigen door op de knop "Templates" te klikken.


Beaverbuilder templates


Er zijn twee soorten lay-outs

 • Bestemmingspagina's
 • Inhoudspagina's

Landingspagina's bevatten sjablonen voor fysieke producten, apps, professionals, restaurant, technologie, mode, fotografie, mobiel, muziek, auto's, enzovoort.

Contentpagina's bevatten sjablonen voor de benodigde websitepagina's zoals de over ons, services, portfolio, team, contact, veelgestelde vragen, blog, etc. De meeste van deze sjablonen zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Omdat de sjablonen zijn voorzien van een afbeelding, kunt u eenvoudig de beste kiezen op basis van uw behoefte.

Laten we eens wat dieper ingaan op wat er voor u als klant van Beaverbuilder beschikbaar is:Bekijk Beaver lay-outs


We raden u ten zeerste aan om de demo's te bekijken die beschikbaar zijn bij elk van deze sjablonen, om te zien hoe gemakkelijk het is om aan de slag te gaan met deze sjablonen.

PageBuilder Settings

Divi Builder Settings

Het instellen van deze plug-in is heel eenvoudig. Zodra u de plug-in hebt geïnstalleerd en geactiveerd, gaat u naar Plugin-opties en geeft u uw gebruikersnaam en API-sleutel op in het gedeelte "Updates" om automatische updates te ontvangen.


Divi settings updates


U vindt een lijst met alle aangepaste lay-outs op de Divi-bibliotheekpagina. Er zijn afzonderlijke knoppen om de layoutcategorie te beheren en om de lay-outs te importeren of exporteren. Ga naar Divi Role Editor om te definiëren hoeveel rechten verschillende gebruikersrollen zullen hebben.

Beaverbuilder Settings

De instellingsopties voor Beaverbuilder bevinden zich op de pagina Instellingen >> Paginabuilder. Geef uw licentiesleutel op in het gedeelte "License" om automatische update voor de plug-in in te schakelen. In Modules kunt u de modules in- of uitschakelen. Met berichttypen kunt u bepalen welke berichttypen BeaverBuilder kunnen gebruiken. In Templates kunt u beslissen welke sjablonen beschikbaar zijn in de interface van de pagebuilder.


Beaverbuilder settings


In het gedeelte "Icons" kunt u bepalen welke pictogrammen beschikbaar moeten zijn in de interface. De beschikbare opties zijn:

 • FontAwesome
 • Foundation
 • Dashicons

Dit is een voorbeeld van hoe Beaver Builder u toestaat om alle opties die u nodig hebt aan te passen. Als je niet blij bent met FontAwesome, kies dan een andere. Je zult ook aparte secties vinden om de cache te wissen die alle dynamisch gegenereerde CSS en Javascript zal verwijderen. Ten slotte vindt u een optie om Beaver Builder te verwijderen. Deze functie verwijdert in feite alle Beaverbuilder gerelateerde gegevens uit uw WordPress-database - dus maak back-ups voordat u deze gebruikt en zorg ervoor dat u weet wat u doet.

Extra functies

Divi theme

De plug-in van Elegant Themes wordt geleverd met verschillende andere opwindende functies. Met de PageBuilder-bibliotheek kunt u bijvoorbeeld aangepaste modules en lay-outs opslaan, zodat u ze later opnieuw kunt gebruiken. Bovendien is het ook mogelijk om deze items van en naar andere websites te importeren of exporteren.

De superieure layout-afstandsopties vereisen ook speciale vermelding. Met deze opties wordt het veel eenvoudiger om de exacte afstanden tussen de rijen, elementen en secties toe te passen. U zult speciale opties vinden om de marge, vulling, verticale en horizontale afstand te definiëren. Het is ook mogelijk om de rij- en kolombreedtes in te stellen.


Divi Builder spatie opties

In sommige gevallen moet u dezelfde module op meerdere plaatsen gebruiken. U kunt elke module, rij of kolom gemakkelijk naar andere berichten of pagina's kopiëren en plakken. Bovendien kunt u deze markeren als globale items. Hiermee kunt u de wijzigingen aanbrengen in één globaal item en worden de wijzigingen ook automatisch toegepast op de andere plaatsen.

Beaver Builder

Aan de andere kant heeft Beaverbuilder ook wat leuke aspecten. Allereerst is de live frontend-bewerking echt indrukwekkend. Het biedt een intuïtieve ervaring waarbij u de pagina kunt bewerken en de exacte uitvoer kunt krijgen zonder enige giswerk. Hiermee kunt u ook de standaard WordPress-widgets en aangepaste widgets in uw lay-outs gebruiken.


Beaverbuilder front-end editor

De editor-modus is handig wanneer een project aan de klant wordt geleverd. In deze modus kunt u de mogelijkheden van de client beperken om ervoor te zorgen dat ze geen ongewenste wijzigingen aanbrengt in de hoofdlay-out.

Een ander belangrijk kenmerk van Beaverbuilder is dat de pagina-inhoud intact blijft, zelfs nadat u de plug-in hebt gedeactiveerd. U verliest de stijlen, maar de pagina geeft nog steeds de inhoud weer. In tegenstelling hiermee laten de meeste andere paginabuilders je een hoopje code achter als je die plug-in deactiveert.

Pros en Cons

Divi Theme

Pros
 1. Zeer krachtige oplossing voor het maken van elk type lay-out,
 2. Superieure opties voor lay-outbeheer,
 3. Aantrekkelijke prijzen met toegang tot veel andere WordPress-thema's en plug-ins - kopen is een no-brainer, uitstekende waarde
 4. Veel geweldige ontwerpen, met veel aanpassingsmogelijkheden,
 5. Uitgebreide documentatie en geweldige, responsieve ondersteuning
Cons
 1. Neem even de tijd om eraan te wennen,
 2. Frontend-editor heeft enige tijd nodig om modules te laden en toe te voegen aan pagina's is veel langzamer dan BB
 3. U bent beperkt tot de modules die beschikbaar zijn en ontwikkeld door ET (hoewel versie 3.1 nu een ontwikkelaar API ondersteunt, wat betekent dat ontwikkelaars hun plug-ins ermee zullen gaan integreren)
 4. Kan de gegevens die het aan de database toevoegt niet verwijderen, waardoor het verwijderen van het Divi-thema pijnlijk is

Beaverbuilder

Pros
 1. Eenvoudige gebruikersinterface,
 2. Inhoud blijft intact, zelfs na het deactiveren van de plug-in,
 3. Unieke editor-modus voor clients,
 4. Hiermee kunt u WordPress-widgets gebruiken in de lay-outs.
 5. Snelle, pittige, gebruikersvriendelijke gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is
 6. Ruime keuze aan professionele sjablonen om u te helpen aan de slag te gaan met uw ontwerp
 7. Ondersteunt native WP-widgets zodat u alle plug-ins die beschikbaar zijn voor WP in BB kunt gebruiken
Cons
 1. Duurder dan de andere paginabeheerders van WordPress
 2. Geen optie Ongedaan maken, Opnieuw uitvoeren of Geschiedenis, waardoor het een gedoe wordt als u een fout maakt

Lees ook onze vergelijking tussen Divi en Avada

Scroll naar boven