Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

Divi review 2020 🥇 Het beste theme voor WP?

Divi review

DIVI REVIEW

In dit Divi review bespreken we de laatste verbeteringen van Divi. De makers van dit theme, genaamd Elegant Themes kunnen bijzonder trots zijn op dit product want het scoort beter dan welk ander theme ook, ongeacht welk CMS.

Dit multifunctionele premium theme is voor elk doel inzetbaar. Dat geldt ook voor het maken van webshops want dit theme werkt 100% samen met Woocommerce. Divi laat u snel en gemakkelijke alle mogelijke pagina's bouwen en aanpassen via zijn front- en backend editor. Na elke upgrade is Divi altijd weer indrukwekkender en laat de concurrentie achter zich.

Divi Review 2020

Divi werd ondertussen meer dan 650.000 keer verkocht, op zijn zachts gezegd een indrukwekkende prestatie en daar houdt het zeker niet bij op. Elegant Themes bouwde een theme met een geweldige pagebuilder die in diversiteit, veelzijdigheid en precisie uitblinkt.


Divi ultimate review


Toen Divi in het jaar 2013 op de markt kwam, boekte het meteen prachtige resultaten en werd tot heden 2020 met versie 4.0 continu verbeterd. Op dit moment is Divi het meest geliefde Wordpress theme voor webbouwers, maar ook voor mensen die gewoon een of twee sites willen maken. Er zijn veel verschillende pagebuilders voor Wordpress maar er zijn er in principe maar twee a drie die met Divi vergeleken kunnen worden.

Divi Themebuilder

Divi Theme Builder versie 4


Elegant Themes heeft het vanaf versie 4 over een themebuilder naast de pagebuilder. DIVI kennen we sinds versie 2.7 als een van de koplopers op het gebied van front-end pagebuilders. Een geweldig werkende tool waarmee elk onderdeel van uw websites bewerkt kan worden. Pagina's, posts, 404-pagina's, zoekpagina's kunnen geëxporteerd worden om vervolgens in andere websites geïmporteerd en gebruikt te worden. Dit geldt ook voor complete footers en headers en vele andere onderdelen van uw site.

Woo Builder

Divi Woobuilder (E-commerce)


In ons Divi review moeten we zeker vermelden dat sinds versie 4.0 van Divi productpagina's en categoriepagina's van de populaire e-commerce plug-in voor shop Woocommerce compleet gestyled kunnen worden. Deze zogenaamde Woobuilder vereist 0 kennis op het gebied van HTML en CSS. Vroeger was dit wel degelijk nodig om dit soort pagina's te kunnen aanpassen.

Divi Drag & Drop Visuele Pagebuilder

Met Divi's drag & drop pagebuilder bouwt u razendsnel nieuwe pagina's. Deze pagebuilder heeft ondertussen goed naam gemaakt in de theme-wereld. Sinds de nieuwste versie-4 van Divi is deze overzichtelijke en precieze pagebuilder weer beter geworden. Hij kan met die van ELEMENTOR vergeleken worden maar daar houdt het ongeveer wel op.


Divi visuele pagebuilder


Met de front-end WYSIWYG pagebuilder beschikt u continu over een live preview van uw werk. Zo weet u meteen hoe het er op de website in werkelijkheid uit gaat zien. Naast 600 fonts die u kunt gebruiken kunt daadwerkelijk alles verschuiven en aanklikken om wijzigingen aan te brengen.


Divi teksteditor


Items, kolommen en secties kunnen moeiteloos aangemaakt of verschoven worden. De meeste van deze kunnen bijgeschaald worden met het slepen van uw uw muis. Eenmaal gewend aan deze editor wilt u waarschijnlijk niets anders meer. U kunt precies dat "op papier" zetten wat u van plan was.

Divi Geschiedenis editor

Divi geschiedenis editor


Divi heeft net als ELEMENTOR een geschiedenis editor die net als de originele Wordpress revisions terug laat grijpen op vroegere versies van uw werk. Beide pagebuilders hebben deze optie ingebouwd aangezien deze tool veel beter kan dan Wordpress dat gedaan heeft.


Divi inhoudsmodules

Divi inhoudsmodules


Natuurlijk heeft u alle standaard inhoudsmodules beschikbaar zoals knoppen, tekst, fotogallerijen, afbeeldingen e.d. Daarnaast sliders, prijstabellen, schuifregelaars, recensies, portfolio's en nog veel meer zodat u hiervoor geen extra plug-ins hoeft te installeren. Ook productpresentatie, single producten e.d. van Woocommerce kunnen eenvoudig gebruikt worden.


Divi review: Vooraf gemaakte lay-outs en templates

Divi Kant-en-klare portfolio lay-outs


Via de Divi-builder heeft u toegang tot meer dan 800 van deze vooraf gemaakte lay-outs en meer dan 100 complete site-demo's. Er komen er altijd weer meer bij bij elke nieuwe upgrade. U kunt deze overal op uw website gebruiken. U bespaart veel tijd door met een kant-en-klare lay-out uw website te beginnen.


Divi designs 2020


Na de installatie van vooraf gemaakte packs of lay-outs kunt u via de Divi-builder beginnen hier uw eigen huisstijl aan te geven, eigen teksten in te voegen en uw eigen foto's. Zo bouwt u razendsnel een complete website op. Vergeet niet om uw lay-outs dan op te slaan om ze te kunnen hergebruiken.

Kant-en-klare portfolio lay-outs

Divi portfolio lay-outs


Presenteer uw werk in een van de prachtige portfolio styles die Divi biedt. Divi biedt een groot aantal prachtige stijlen kant en klaar om door u gebruikt te worden. Ons Divi review is hiervan onde de indruk. Elegant Themes kondigt nieuwe lay-outs vaak in hun blog aan.

Open-source foto's

Divi interne paginalay-outs


Divi beschikt over een bibliotheek met fotomateriaal wat vrij gebruikt mag worden, open source dus. Veel themes hebben prachtige foto's in de demo's op hun site maar na het installeren ervan zit uw website vol met dummy foto's waar u niets aan heeft en die u zult moeten vervangen. De complete look van de demo is dan ook verdwenen uiteraard aangezien goeie foto's een top design geven. Bij Divi mag u de foto's gewoon op uw website gebruiken dus.

Divi leads split-test gereedschap

Divi AB-testtool 2


Dit is een unieke tool waarmee u verschillende lay-outs, teksten, knoppen en alles wat u verder nog wenst, kunt presenteren aan uw publiek. Het doel hiervan is er achter te komen welke versie een betere conversie oplevert. Op deze manier optimaliseert u uw website vrij snel voor een steeds betere conversie al is dit natuurlijk redelijk tijdrovend om voor alles steeds extra designs te maken. Met verschillende teksten of knoppen echter bent u snel klaar. Onze Divi review geeft 5 sterren aan deze tool, ik geloof niet dat er een ander theme is wat dit heeft.


Divi optimalisatietool


Divi Leads laat giswerk verdwijnen, vanaf nu weet u zeker wat beter werkt met deze A-B testtool. Deze tool is bijzonder intressant voor affiliate marketeers en SEO specialisten en natuurlijk voor iedereen die meer geld wil verdienen met zijn website.

Theme opties

Divi theme opties


Alle theme opties hebben bij DIVI een eigen paneel. Aan alles is gedacht, practisch alles op uw website valt hier in te stellen. Practisch alle zichzelf respecterende themes hebben een dergelijk paneel, maar Divi is erg uitgebreid en toch overzichtelijk.

Overdraagbaarheid tussen verschillende websites

Voor mensen met meerdere sites of professionele webdesigners is het belangrijk snel en met gemak te kunnen werken. Hier komt Divi erg goed uit de bus. Met Divi is het uiterst eenvoudig om complete designs, instellingen, pagina's, footers, en practisch alles wat u verder nog wenst te exporteren uit een site en te importeren in een andere. Het is nooit nodig een taak meerdere keren uit te voeren, u kopieert uw werk gewoon naar de volgende website. Moeite en tijd worden hierbij uitgespaard.

Divi lidmaatschapsprijzen

Divi review prijzen lidmaatschap


Een lidmaatschap bij Elegant Themes kost u $ 89 per jaar, als er aanbiedingen zijn, heeft u het nog goedkoper. U heeft niet alleen toegang ermee tot Divi, maar ook het geweldige magazine-theme het Extra Theme en 86 andere top themes. Inbegrepen zitten ook vele plug-ins en pas-materiaal.

Nog interessanter is een levenslang lidmaatschap voor $ 249. U hoeft dan nooit meer te betalen en met Divi plus alle andere themes heeft u geen andere themes meer nodig ook in de toekomst. Met de 30 dagen niet goed geld terug garantie kunt u Divi een maand proberen zonder risico.

Divi conclusie

Deze Divi review komt hiermee aan zijn eind. Duidelijk is dat Divi zijn geld meer dan waard is, ongeacht of u per jaar of levenslang betaalt. Smaken verschillen maar velen zijn het erover eens dat er geen beter theme te vinden is wat de vele verkopen van Divi rechtvaardigt.

Naar de Divi website!


Tip: Maak je website met Wordpress DIVI theme met de wereldwijd beste pagebuilder, 650.000x verkocht!

DiviScroll naar boven