Webstick.nl logo Webdesignburo en Wordpress-blog

VR video laten maken

360º VR video laten maken

Een 360º VR video geeft een perfecte indruk omdat u overal om u heen kunt kijken.

Onze 360º VR videos worden door alle browsers, YouTube en Facebook ondersteund.

Offerte

VR app laten maken

360º VR app laten maken

Presenteer uw nieuwe product nu via een exclusieve 3D of VR 360 applicatie.

De VR app kan zowel online of via een VR headset door uw klanten bekeken worden.

Bekijk VR 360º

Webshop laten maken

360º VR tour laten maken

Een VR tour geeft potentiële klanten of bezoekers vast een voorproefje.

Te bekijken via VR headsets, Facebook, Youtube of browsers online.

Bekijk VR 360º

Wordpress webshop laten maken

360º VR website laten maken

Of een VR tour online of een Wordpress website met tours of apps erin verwerkt.

Beiden zorgen voor een stuk meer conversie en leads.

Bekijk VR 360º

Virtual Reality webdesign

22 Juli, 2021 | Auteur: Martijn Sebastian

Laat een prachtige bedrijfspresentatie maken met de nieuwste 360 techniek. Kan als zelfstandige website worden gebruikt.

- Martijn / Webstick.nl

Portfolio >>
360º VR website laten maken

Een 360º VR tour is een complete website met menu en pagina's erin. Een tweede optie die we bieden is een Wordpress website gecombineerd met een VR tour precies zoals u dat wilt. Een derde optie is een WordPress website gecombineerd met een shop met een 360º VR tour erin verwerkt. Een 360º VR website laten maken kan dus op meerdere manieren. Met een VR website met u uw concurrentie een stap vooruit. Bel of mail ons voor vrijblijvende informatie over onze websites.

360º VR video laten maken

Een 360º VR video is in alle richtingen gefilmd waarna we alle stukjes aan elkaar plakken tot een geheel. Dit maakt dat het net lijkt alsof men zich in de 360º VR zelf bevindt, een spectaculaire ervaring en zeker als men met een speciale 3D bril de video bekijkt. Een 360º VR video laten maken is tegenwoordig een stuk betaalbaarder dan het een aantal jaren geleden nog was. Zowel YouTube, Facebook en de voornaamste browsers zoals Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en Opera ondersteunen de Virtual Reality video's. De video’s zijn door middel van een speciale app ook op Android mobiele telefoons te bekijken.

360º VR app laten maken

Met een 360º VR app kunnen veel verschillende dingen bedoeld worden. Wij zijn gespecialiseerd in app voor producten zoals auto’s (Audi, BMW), jachten (Lengers), et cetera. U kunt bij ons dus niet terecht voor het ontwikkelen van games. Onze apps kunnen natuurlijk bekeken worden op VR headsets en mobiele telefoons met iOS of Android. Ook een 360º VR app laten maken kan tegenwoordig voor een fractie van de prijs van een paar jaar terug. De product apps voor bedrijven die wij produceren zijn bijzonder geschikt als een moderne en leuke presentatie waardoor uw product de aandacht krijgt die het verdient.

360º VR tour laten maken

Met een 360º VR tour kan men op een unieke manier mensen vast kennis laten maken met een bedrijf, beurs, pretpark, vliegveld, vliegtuig of stad. Als dit op een goede manier gebeurt, kan dit mensen zeer enthousiast maken en doen besluiten er in levenden lijve een kijkje te gaan nemen. Een 360º VR tour laten maken is daarom een uitstekend strijdplan voor ondernemers om bezoekers of klanten aan te trekken. Virtuele tours kunnen bekeken worden via een VR headset, mobiele app of ingebouwd in een website. Een tour heeft normaalgesproken ook een menu waarmee de verschillende locaties binnen een project snel bezocht kunnen worden.

360º VR video

Virtual Reality


980,-/incl.

360º VR app

Virtual Reality


4500,-/incl.

360º VR tour

Virtual Reality


1980,-/incl.

360º VR site

Virtual Reality


3500,-/incl.

Drone video

Bedrijfspresentatie


980,-/incl.

WP site + Tour

Wordpress lncl. tour


v.a.2580,-/incl.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Stel uw vragen, offerte aanvragen etc. via het onderstaande formulier. Beschrijf duidelijk de opdracht, zodat we u meteen een prijsschating kunnen geven. Mocht u gebeld willen worden geef dit dan aan en geef ons ook uw nummer alstublieft.

Blog

Waarom 360º VR?

Scroll naar boven