Webstick.nl logo Website laten maken door Webstick.nl

Wordpress website laten onderhouden

Wordpress website laten onderhouden

Iedereen kan bij ons een jaarlijks onderhoudspakket afnemen, ongeacht of wij uw website gemaakt hebben.

- Martijn Assie / Webstick.nl

Waarom uw Wordpress website laten onderhouden?

Als u bij ons een website heeft laten maken is de website op dat moment op de laatste stand, dat geldt voor het CMS, de plug-ins en de shop. Het is echter zo dat hackers continu op zoek zijn naar zwakke plekken om uw systeem te compromitteren. De bouwers van het CMS en de plug-ins op hun beurt upgrading hun software zodra zwakke plekken bekend worden om weer een einde te maken aan de mogelijkheid voor hackers het systeem binnen te komen. De laatste stap in deze eeuwige cyclus is dat uw website van de laatste upgrades voorzien wordt.

Afgezien van het hackers probleem worden plug-ins en CMS ook aangepast door de bouwers om verbeteringen aan te brengen en nieuwe dingen te integreren, en te zorgen dat websites foutloos weergeven worden in alle browsers die zich ook continu upgraden.

Uit ervaring weet ik dat er nauwelijks klanten zijn die zelf hun websites op de laatste stand houden. Om die reden bieden wij een jaarlijks onderhoudspakket aan om websites en shops voor u te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat uw website/shop lekker blijft lopen en er geen websites op de server gehackt worden, zodat server-IP's onbevlekt blijven wat nodig is om al het mailverkeer vlekkeloos te laten verlopen.

Bescherm ook uw PC of laptop

Afgezien van het onderhouden van sites is het ook belangrijk dat u sterke paswoorden gebruikt voor log-ins en af en toe uw PC controleert op virussen want ook op die manier komen hackers op een eenvoudige manier via keyloggers en trojans aan de codes van uw website. Een sterk paswoorden houdt in minstens 8 karakters bestaande uit kleine letters, hoofdletters, cijfers en liefst ook op zijn minst 1 teken (bijv.: %^&*$). U kunt ook paswoorden online genereren op vele verschillende websites zoals deze van Norton.

Wat houdt het onderhoudspakket in?

We upgraden uw site of shop 4x per jaar. Ge-upgrade worden: CMS, Theme, plug-ins. Als er belangrijke berichten uitkomen dat een bepaalde plug-in onveilig is wordt er meteen ingegrepen ongeacht of uw website voor onderhoud gepland staat!

Als u een onderhoudspakket heeft voor een bepaalde website en een opdracht afgeeft voor deze website upgraden we automatisch meteen uw plug-ins naar de laatste stand.

Kosten/Prijzen voor onderhoud

  • 1 Website: 100 euro per jaar
  • 2 Websites 150 euro per jaar
  • Extra website 50 euro extra p/j.
  • 1 Webshop: 150 euro per jaar
  • 2 Webshops 225 euro per jaar
  • Extra Webshops 75 euro extra p/j.

Een nieuwe website laten maken houdt automatisch in dat bij oplevering uw website op de laatste stand is wat plug-ins, Theme en Wordpress versie betreft. Het is een goed idee om ons meteen op een onderhoudspakket aan te spreken zodat uw website perfect blijft lopen, ook in de toekomst.