Webstick.nl logo Website laten maken door Webstick.nl

Wordpress website laten maken

Wordpress website laten maken

Een Wordpress website laten maken is erg populair vandaag de dag. Wordpress is het systeem bij uitstek waarmee wij en vele andere designers websites ontwerpen vandaag de dag. De klant vraagt er meestal zelf naar, en ook naar onze mening is dit meestal de beste keuze voor de eisen die de gemiddelde klant aan zijn nieuwe website stelt. Een wordpress website laten maken houdt in dat u nadat de website klaar is er zelf op uiterst eenvoudige manier mee aan de slag kunt en zelf nieuwe teksten erop zetten, er foto's in plaatsen, nieuwe banners plaatsen, zelf uw SEO onderhouden en nog veel meer.

Nu vanaf Wordpress 4 upgrade het systeem zich zelfstandig naar nieuwe beveilgingsupgrades wat een prettige ontwikkeling is, maar uiteraard moeten plugins en theme altijd nog met de hand af en toe ge-upgrade worden om alles echt veilig te houden. Bij Webstick.nl kunt u dit voor 100 euro per jaar laten doen, als u meerdere websites heeft komt er slechts 50 euro per site bij. We checken dan zowel bij iedere opdracht die u ons geeft wat er ge-upgrade kan worden. Geeft u geen opdrachten dan doen we dit in alle 4 seizoenen 1 keer, dus 4x per jaar.

Waarom een Wordpress website laten maken bij Webstick.nl?

Voor Wordpress zijn echt duizenden plugins te vinden en allemaal gratis meestal, wij werken met een vaste prijs van 598 euro per website, voor deze prijs installeren alles wat u erop wilt hebben, dit houdt in dat u keuze heeft uit alle mogelijke beschikbare plugins, een hoop voorbeelden van wat mogelijk is en wat we standaard al voor u installeren vindt u op onze prijzen pagina in de kolommen. Waarom u het beste voor ons kiest en niet voor de concurrent wordt uitgebreid besproken op deze pagina.

De plug-ins in Wordpress

Ook voor de klant zelf is het installeren van plug-ins in Wordpress iets heel eenvoudig, het CMS heeft een zoekfunctie waarmee u de Wordpress plug-ins kunt vinden die u zoekt, het installeren zelf gebeurt door te klikken op de knop ernaast. De bediening voor de plug-in verschijnt na het activeren ervan in de linkerkolom in het CMS, heel soms zit de bediening op de plug-in pagina zelf.

Er zijn echt plug-ins voor alles wat u zou kunnen bedenken dus het inschakelen van een programmeur om code te schrijven zoals vroeger is practisch niet meer nodig tegenwoordig. Als ik dit vergelijk met andere systemen zoals Drupal en Joomla waar ook redelijk veel plug-ins voor zijn is dit qua aantal toch niet te vergelijken en de goede plug-ins zijn daar ook niet gratis zoals bij de Wordpress plug-ins bijna wel altijd het geval is.

Een Wordpress webshop laten maken

Een van de beste plug-ins die u kunt vinden voor Wordpress is het E-commerce systeem Woocommerce, een van de beste systemen voor webshops. Er zijn hele goede systemen voor shops zoals Magento maar ik geef voor het gemak in het werken ermee toch de voorkeur aan WP+Woocommerce.

Er zijn voor Woocommerce hele goede standaard webshop themes te vinden voor schappelijke prijzen en een hele hoop redelijke gratis shopthemes, als u bij ons uw webshop laat maken kunt u kiezen uit een serie van de beste themes die er zijn, als u een ander theme wilt kopen wij dit aan, u betaalt dus nooit extra voor een theme, tenzij u een theme wilt gebruiken waarvan wij denken dat we het daarna nooit meer in zullen zetten op andere websites.

Het maken van nieuwe producten en er foto's bij zetten is voor de klant super simpel, en zelfs het werken met kleuren, maten, en andere varianten bij producten heb ik u zo geleerd, zelfs als elke variant een andere prijs heeft. Ook voor het maken van een fotogallery bij een product zijn geen speciale vaardigheden nodig, u kunt gewoon de foto's met drag & drop erin slepen en klaar, en deze worden op een professionele manier weergegeven zoals u dit in andere webshops kent. Dit alles bij elkaar maakt Woocommerce wat mij betreft tot het beste systeem voor webshops, en hiermee uw Wordpress webshop laten maken is zeker aan te raden.

Wordpress Themes

Het theme bepaalt de lay-out of wel het design van de website. U heeft keuze uit rond de 50 van de beste professionele themes die wij al klaar hebben liggen en kunt daarnaast ook op Themeforest.net nog een ander theme uitzoeken, zoals eerder aangegeven zullen wij het theme aanschaffen en u hier niets extra voor berekenen.

Het gemak van Wordpress voor nieuwe gebruikers

Ik heb met practisch alle CMS systemen gewerkt, maar het werken met Wordpress gaat sneller dan met welk ander CMS dan ook. Een aantal jaren gelden was het nog wat lastig om snel de inhoud in de kolom aan te kunnen passen per pagina, maar Wordpress heeft zich de laatste jaren zoveel verbeterd dat het met kop en schouders boven andere systemen uitsteekt momenteel. Het aapassen van inhoud in de kolommen is nu haast nog prettiger dan bij Joomla waar dit van oudsher goed geregeld was met hun modules. Sinds een jaar laten bijna alle klanten websites maken met Wordpress, en ik krijg zelden vragen hoe dingen werken, het schijnt dat alles begrijpelijk is zonder uitleg. De meeste vragen krijg ik nog van mensen die erg veel met Wordpress werken, en dan zijn het meer vragen voor gevorderden.