Webstick.nl logo Website laten maken door Webstick.nl

Website laten maken Rotterdam

Website laten maken Rotterdam

Woont u in Rotterdam of in de buurt ervan en u bent op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om een nieuwe website voor u of uw bedrijf te ontwerpen? In dat geval is dit artikel speciaal voor u geschreven.

Wordpress website laten maken Rotterdam

Webstick.nl is specialist op het gebied van het ontwerpen van websites en webshop met Wordpress. Wordpress is op dit moment met afstand het meest populaire systeem voor CMS websites door haar eenvoud in het gebruik voor de onervaren gebruiker, maar tegelijkertijd erg prettig om mee te werken voor professionele bedrijven zoals wij door de uitgebreide mogelijkheden die het biedt, en de veelzijdigheid aan plug-ins en Themes die ervoor gebouwd worden. Een website laten maken met Wordpress is voor iedereen een goed idee, wat voor type website u ook wilt hebben, ook grotere bedrijven draaien op met Wordpress gebouwde projecten.

Een website laten maken die goed gevonden wordt

We vragen in vanaf het begin op welke keywords uw website gevonden moet gaan worden, en zullen dit gedurende het hele project in het oog houden, zodat uw website perfect gebouwd is voor uw keywords. Uiteraard zijn er voor het gevonden worden andere factoren die een rol spelen zoals linkbuilding en social media, maar aan de website zal het in elk geval niet liggen. Uiteraard zorgen we dat u "local" extra goed gevonden gaat worden, in Rotterdam en omstreken dus.

Online werken aan uw website

Vanaf de eerste stap aan uw nieuwe website zal hij online staan zodat u practisch mee kunt kijken waar wij mee bezig zijn. Als u nog geen hosting en domein heeft, werken we op een tijdelijk locatie aan uw website en verhuizen deze naar zijn eigen plek op het moment dat u er tevreden mee bent. Op deze manier bouwt uw website zich langzaam op en heeft u zelf veel invloed op hoe hij eruit komt te zien en alles perfect ingedeeld is, precies zoals u het voor de bouw ervan in gedachten had. Als u wilt weten hoe u zich het beste voorbereid op de bouw van de website lees dan dit artikel even alstublieft. Op onze homepage vindt u via het hoofdmenu > diensten trouwens het snelst de beste artikelen op deze website voor informatie voor website laten maken.

Responsive website laten maken Rotterdam

Onze eerste responsive websites maakten wij ondertussen alweer een jaar of 3 terug, in die tijd was dat nog heel anders en bestond een website dan eigenlijk uit meerdere delen die elk gericht waren op een andere type apparaat (PC, smartphone, tablet). Zo moesten we eigenlijk 3 aparte website maken en waren "responsive websites" daarom erg duur in aanschaf, tegenwoordig is dat niet meer zo en bepaald een extra deel CSS hoe de website getoond wordt op de verschillende apparaten.

U heeft een perfect responsive website vanaf 249 euro op dit moment bij ons. Dit is misschien geen bodemprijs maar we bieden een hele hoop standaard optimalisatie in onze websites wat in geen enkele website mag ontbreken nu Google uw website tegenwoordig ook op een snelle laadtijd beoordeelt. Een website laten maken zonder responsive design is eigenlijk niet meer voor te stellen vandaag de dag, met name door de boom in smartphone gebruik, de meeste van uw bezoekers zullen uw website via een smartphone te zien krijgen.

Website laten optimaliseren Rotterdam

Wij optimaliseren de website die u laat maken automatisch op laadtijd en keywords. Dit houdt onder meer in dat we alle gebruikte afbeeldingen qua resolutie verkleinen, zo klein mogelijk wat op het oog nauwelijks te zien is. De bestandsnamen van de afbeeldingen passen we aan aan de hand van uw beste keywords of die van de pagina waar een afbeelding gepubliceerd wordt.

We stellen standaard zowel browser als page cache in voor uw website, evenals g-zip compressie zodat de browser van uw bezoekers de "site" als g-zip ontvangt wat veel en veel sneller gaat. Mocht u dit willen installeren we speciale SEO plug-ins voor u zodat u zelf al uw pagina's kunt optimaliseren zoals u dit graag ziet.

Wij hebben veel vaste klanten in Rotterdam waaronder enige waar we al 10 jaar voor werken die u voor gingen in het laten maken van websites, maar uiteraard willen we dit graag uitbreiden met nieuwe klanten. Stuurt u ons een mail met uw wensen of bel ons even op 020 8934334 voor een vrijblijvend gesprek.

Mocht u al een website hebben, kunt u ons inschakelen voor optimalisatie activiteiten, en/of onderhoudswerk voor uw website.