Webstick.nl logo Website laten maken door Webstick.nl

Website laten maken Roosendaal

Website laten maken Roosendaal

We geven regelmatig losse aanbiedingen voor steden of gemeentes in Nederland. De volgende aanbieding is voor Roosendaal & Nispen.

Aanbieding: een jaar lang gratis SSD hosting bij het laten maken van een nieuwe website tot en met 1 september 2017!

- Martijn Assie / Webstick.nl

Ik moet zeggen Roosendaal en omstreken, dus gemeentes als Nispen, Oudenbosch, St. Willebrord, Zegge, Oud-gastel, Seppe, Sprundel, Rucphen, Wouw, Wouwse plantage, Kruisland et cetera komen ook in aanmerking. Als u toch net dacht “ik zal binnenkort eens een nieuwe website laten maken” is dit voor u een goed moment om te profiteren van onze actie. Het gaat om een Cpanel hosting van 5GB op onze supersnelle SSD server (24 processoren en 128 GB geheugen) ter waarde van 60 euro. We hebben bijna altijd lopende kortingen op webshops en websites, hier kan iedereen gebruik van maken en staan los van deze actie.

Wordpress website laten maken Roosendaal

Het prettigste systeem om mee te werken voor de gemiddelde gebruiker die niet technisch opgeleid is voor webdesign is Wordpress. Recent onderzoek heeft aangetoond dat ook in Roosendaal tegenwoordig de meeste mensen hun sites laten maken met het Wordpress CMS.

Om maar eens een aantal voordelen van dit CMS te noemen:

  1. Er worden ontelbare gratis plug-ins voor aangeboden.
  2. Het systeem upgrade zichzelf tegenwoordig automatisch voor de veiligheid (alleen WP en kleine versies).
  3. Het back-end is overduidelijk, zeker nadat we u alles met u doorlopen hebben, zodat u alles getest heeft.
  4. Teksten aanpassen, foto’s plaatsen en nieuwe artikelen publiceren is erg eenvoudig.
  5. Voor shops integreert men het geweldige Woocommerce, dit heeft super plug-ins om iDeal en andere betaalmogelijkheden te gebruiken zonder dat hier extra kosten bijkomen.
  6. Er zijn heel erg veel goede gratis themes voor Wordpress al werken wij uitsluitend met premium themes die rond de 50 euro kosten (u betaalt hier niet extra voor).
  7. Wordpress kreeg nog nooit opeens een heel nieuw systeem zoals Joomla waardoor u min of meer verplicht wordt om weer een nieuwe website te laten maken, het kon tot nu toe altijd gewoon ge-upgrade worden.

HTML-website laten maken Roosendaal

Er is weinig vraag naar HTML-websites tegenwoordig wat mij verbaasd aangezien met een HTML-websites de snelst mogelijke website kan bouwen, een ding wat tegenwoordig door Google meegenomen wordt in haar algoritmes om te bepalen welke sites als eerste weergegeven worden in zoekresultaten. Als u in Roosendaal woont en graag eens wat meer zou willen weten over de mogelijkheden van HTML-websites en of dit iets is wat interessant voor u zou zijn. Dit is zeker het geval als u een eenvoudige bedrijfswebsite wilt waaraan niet al teveel veranderd wordt in de toekomst. Mijn ervaring is namelijk dat veel bedrijven een CMS-website laten maken maar vervolgens niet regelmatig artikelen publiceren, nieuwe pagina’s schrijven of teksten aanpassen.

Wilt u dat uw bedrijf extra goed gevonden wordt in Roosendaal?

Google laat bedrijven via haar local search results sowieso al beter gevonden worden, maar men kan speciale SEO teksten schrijven die dit effect nog eens extra versterken. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van SEO, dus ook als u niet direct een website wilt laten maken, maar op zoek bent naar een expert voor uw bedrijf in Roosendaal om beter gevonden te worden in zoekmachine resultaten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat ik bedoel met alle vormen van SEO is bijvoorbeeld het optimaliseren van website op een snelle laadtijd, keyword optimalisatie, SEO teksten schrijven, en het optimaliseren van social media campagnes, het opzetten van nieuwsbrief systemen, het ontwerpen van nieuwsbrieven, en linkbuilding. U kunt ons voor elk van deze aspecten van SEO apart inschakelen of een uitgebreid pakket nemen waar alles in zit. Belt u Webstick op 020 89 34 334 voor meer info. Ja, dat is een Amsterdams telefoonnummer en u vraagt zich misschien af waarom wij in het bijzonder mensen in Roosendaal als klant zoeken als wij in in Amsterdam zitten. De reden hiervoor is dat ik graag met mensen uit Roosendaal werk aangezien ik het grootste gedeelte van mijn jeugd in Roosendaal doorgebracht heb, mijn moeder hier woont sinds 30 jaar en vele andere familieleden.

Stijging in het aantal winkels in Roosendaal die webshops laten maken

De afgelopen jaren is er in Roosendaal een sterke stijging waargenomen in het gebruik van webshops. Het verschil tussen een website en een webshop is als we het over Wordpress hebben slechts een enkele plug-in die het shopsysteem in Wordpress integreert, hiervoor gebruiken wij “by the way” Woocommerce plus plug-ins voor de betaalmogelijkheden zoals creditcards, Paypal en iDeal.

Wij maken graag webshops, onderhouden deze voor klanten en gebruiken altijd de beste en nieuwste systemen hiervoor op de markt. Onze shops hebben altijd een goed rendement en verkopen goed door de SEO-technieken die wij er standaard op toepassen. Heeft u uw bedrijf in Roosendaal en wilt u een extra online service aanbieden waardoor u ook nog eens meer zult gaan verdienen dan is het een goed idee om eens wat vrijblijvende informatie bij ons in te winnen over de mogelijkheden. Dit zeker omdat we de laatste tijd ook vaak aanbiedingen hebben voor webshops die met onze jaar lang gratis hosting aangebod voor Roosendaalers gecombineerd mag worden.

Slotwoord

De pagina bij uitstek die u zou moeten lezen als u een website wilt laten maken in het algemeen is onze homepage, u vind hier een snel portfolio overzicht, onze gangbare prijzen en lopende aanbiedingen voor websites, en de meest gestelde vragen wat betreft het laten maken van een website.