Webstick.nl logo Website laten maken door Webstick.nl

Website laten maken Den Haag

Website laten maken Den Haag

Wie is er niet gek op aanbiedingen? Woont u in Den Haag of in een van de gemeentes in de buurt van Den Haag dan komt u in aanmerking voor de volgende actie:

Aanbieding: Als u bij ons een website laat maken of een bestaande website in een nieuw jasje laat steken krijgt u er een jaar lang gratis hosting (5GB) bij op onze privé server met 24 cores en 128GB ECC memory. Uw hosting krijgt een Cpanel bedieningspaneel, het beste wat er is. Deze aanbieding is geldig tot en met 1 september 2017.

- Martijn Assie / Webstick.nl

De volgende gemeentes komen in aanmerking voor de actie: Scheveningen, Voorburg, Nootdorp, Wateringen, Monster, Honselersdijk, Naaldwijk, hoek van Holland, en Rijswijk. Misschien hebben we er echter een paar over het hoofd gezien. Woont u in een andere gemeente in de buurt van Den Haag die niet in de lijst voorkomt van gemeentes die gratis een jaar hosting krijgen als ze bij Webstick een website laten maken, neemt u dan gewoon contact met ons op, ook u krijgt de gratis hosting. De aanbieding moet geclaimd worden door ons op dit artikel te wijzen, u krijgt niet zonder meer de aanbieding, dus denk daaraan!

Wat kunt u verwachten als u bij ons uw website laat maken?

Webstick.nl is gespecialiseerd in website en webshops voor bedrijven. We maken alles van een standaard website met een pagina of 6 tot webshops met 500 producten in 5 verschillende talen of meer. Qua techniek kunt u met ons alle kanten op, maar alles heeft zijn prijs uiteraard. We geven een aantal voorbeelden op onze homepage qua prijzen maar het beste belt u ons even of u vraagt per mail een prijs op met opgave wat u precies gedaan wilt hebben.

Wat kunt u verwachten qua SEO bij Webstick.nl?

Alle websites en shops die we produceren hebben geoptimaliseerde afbeeldingen, de afbeeldingen hebben namen met uw keywords erin. Ook hebben alle websites die men laat maken bij Webstick.nl een page- en browsercache ingesteld voor een optimale laadtijd. Dit is de optimalisatie die wij altijd standard uitvoeren op CMS websites, als u hogere eisen stelt kan dit in overleg tegen dezelfde prijs, of eventueel tegen meerprijs.

Voor HTML websites optimaliseren we ook JS en CSS bestanden en zorgen dat de juiste bestanden onder en boven de “vouw” geladen worden. Hier kunnen we zorgen voor een 100/100 score in Google Pagespeed Insights.

Met welke systemen maakt Webstick.nl websites?

We specialiseren ons tegenwoordig op 2 systemen. De eerste is Wordpress, naar dit systeem is de meeste vraag in Den Haag en de rest van het land omdat het erg prettig werkt voor zowel de klant als de designer. Tevens zijn er praktisch gratis plug-ins te vinden voor alles wat u kunt bedenken en zijn er hele goede betaalde plug-ins voor degenen die nog iets beters willen. Het upgraden van Wordpress en plug-ins is redelijk eenvoudig te noemen zo lang men geen Woocommerce geïnstalleerd heft, dan wordt alles wat lastiger maar is nog steeds goed te doen met een klein beetje kennis. Het al over Woocommerce hebbende, dat is een Wordpress plug-in om van uw Wordpress een shop te maken, en deze gebruiken wij altijd op die manier voor het bouwen van shops.

Het tweede systeem waar we graag mee werken maar waar vrij weinig vraag naar is, is HTML5 + CSS3. De website waar u nu op zit is hiermee gebouwd, en heft het voordeel dat de laadtijden veel sneller zijn ten opzichte van een vergelijkbare Wordpress website. Een website laten maken met HTML5 is een goed idee voor iedereen die niet te vaak veranderingen aan zijn website doorvoert. Met HTML5 kan men ook shops bouwen, maar dit doen wij niet, uitsluitend normale websites.

Op special verzoek houden we ons ook bezig met Magento en Joomla, maar hier gaat zeker onze voorkeur niet naar uit. Wel zijn we ook zeer bedreven in deze systemen aangezien bijvoorbeeld Joomla vroeger ons nummer 1 systeem was om mee te werken.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Waarom adviseren wij ook bedrijven in Den Haag om op zijn minst eens in de 3 jaar hun website in een nieuw jasje te laten steken? Als u af en toe een nieuwe website laat maken ziet Google dat uw site goed onderhouden wordt wat op zich uw plek in de zoekresultaten al verbeterd. Ook verbetert de techniek voor websites continu en bent u zodoende verzekerd van de laatste techniek voor mobile en tablet en heeft uw website een snellere laadtijd op zowel mobile, tablet als desktop. Ook dit zorgt dat u beter gevonden wordt.

Voor uw bezoekers of klanten is het aangenaam als uw website zich makkelijker laat bedienen op mobile en tablet, en ook een fris design wordt meestal op prijs gesteld. Webdesign heft altijd weer nieuwe technieken die een website gewoon veel beter voor de dag laten komen dan dat het geval was met de techniek van 2 of 3 jaar terug. Websites als Youtube en Google hebben praktisch wekelijks veranderingen, soms tot ergernis van een enkeling maar meestal went men snel aan de nieuwe lay-outs en blijken deze wel degelijk beter dan de vroegere versie.

Uw bedrijf beter gevonden laten worden in Den Haag

Als u bij ons uw website laat maken kunnen we u adviseren over hoe u het beste uw artikelen schrijft. Vaak is het beter om zich in de eerste plaats op lokale klandizie te richten qua SEO. Aangezien men bijvoorbeeld als schilder geen schijn van kans maakt om voor “schilder” goed gevonden te worden, kan men zich beter richten op “goedkope schilder Den Haag”. Dit is slecht een kleine tip maar een website laten maken bij Webstick.nl houdt in dat u ons altijd kunt bellen of mailen voor onbeperkt advies over alles op het gebied van webdesign, SEO en hosting.

P.S.

Als u meer wilt weten over het laten maken van een website leest u dan onze homepage, deze is gericht op “website laten maken” in het algemeen en heeft alle info die u zoekt zoals portfolio en prijzen en F.A.Q. Als u vragen heeft waarop u zo snel geen antwoord vindt op onze website, of u geen zin heeft om de hele site door te lezen kunt u ons uiteraard even bellen op 020 89 34 334 of mailen met uw vra(a)g(en).