Webstick.nl logo Website laten maken door Webstick.nl

Website laten maken Amsterdam

Website laten maken Amsterdam

Wij hebben een groot aantal vaste klanten zitten in Amsterdam waaronder kappers, juweliers, discotheken en meubelzaken. Amsterdammers zijn erg prettig in de omgang en behoren zeker tot onze favoriete klanten. Logisch gezien is het ook een enorm werkterrein en zijn we zelf in Amsterdam gevestigd wat waarschijnlijk de verklaring is voor het grote aantal klanten waarvoor we websites maken in Amsterdam.

Mocht u ook een onderneming in Amsterdam hebben en op zoek zijn naar een design bureau om u te helpen bij het opbouwen van een goedlopende webshop of een representatieve website voor uw bedrijf, neemt u dan eens contact op met ons om uw wensen te bespreken en leest u sowieso onze homepage waar wij info bieden over websites in het algemeen als aansluiting op dit artikel.

Wordpress website laten maken Amsterdam

Het meest gevraagde systeem wat ingezet wordt voor het maken van websites voor Amsterdammers is Wordpress. Met Wordpress kan snel en makkelijk gewerkt worden door mensen die absoluut geen ervaring hebben op het gebied van webdesign, ik heb het dan vooral over taken als pagina's maken en vullen met tekst en foto's, de menu's aanpassen, zaken in de sidebars aanpassen, items erbij zetten in het formulier, e-mailadres aanpassen in het formulier en zelfs door u zelf gemaakte banners eenvoudig in de slider plaatsen op de homepage.

Een website laten maken bij Webstick.nl in Amsterdam betekent een goede service en een uiterst professionele website voor een betaalbare prijs. Wij raffelen niets af en doen ons best om de website zo voor u te maken dat deze goed gevonden zal worden in Google, en precies zo ontworpen is dat u uw doelgroep goed zult bereiken, en dat in het geval van een webshop deze een goede omzet zal draaien.

Professionele website laten maken Amsterdam

U heeft niets aan een website die spotgoedkoop was maar die niet dat voor u doet waar hij voor gemaakt is. Mede in Amsterdam zijn niet alle webdesigners even ervaren, door de toenemende crisis en het steeds makkelijker worden van het maken van websites merken we dat steeds meer amateurs zich op onze beroepssector storten en vaak voor erg lage prijzen. Wij rekenen gemiddelde prijzen en leveren hiervoor een hoogwaardig professioneel product.

SEO bij websites die wij ontwerpen (Optimalisatie)

We houden een vaste standaard aan voor zowel websites als webshops wat SEO betreft. Het zal ook voor u de bedoeling zijn dat de webshop of website die u laat maken straks goed gevonden wordt.

Alle sites en shops voldoen aan de volgende eisen:

 1. Page cache geïnstalleerd
 2. Browser cache geïnstalleerd
 3. Afbeeldingen geoptimaliseerd naar Google standaard
 4. Afbeeldingen met keyword in bestandsnamen
 5. Homepage geoptimaliseerd op uw beste keywords in overleg met u
 6. Andere pagina’s ook indien u ons tekst, beschrijvingen, keywords en titels erbij geeft
  1. In overleg zijn extra SEO-maatregelen een mogelijkheid, maar sommige hiervan hebben bij CMS websites weinig nut aangezien plug-ins en theme regelmatig worden geüpgraded als het goed is, dit alles heeft zeker nut bij HTML5 websites. HTML5 sites laten klanten meestal maken met deze laadtijd voordelen in gedachte.

   Extra SEO-opties:

   1. Javascript bestanden minified
   2. CSS-bestanden minified
   3. Javascript bestanden bundelen
   4. CSS-bestanden bundelen
   5. Theme afbeeldingen geoptimaliseerd
   6. Google Jquery laden
   7. Lazy load afbeeldingen
   8. Juiste verdeling van load voor en na de "vouw"

   Deze website is gebouwd met HTML5 en heeft al deze voordelen en daardoor een laadtijd waarde in Google Pagespeed Insights van 99/100 wat 100/100 zou zijn als Google zelf de juiste cache op haar Analytics bestanden zou zetten waarover wij geen controle hebben, of als we Analytics van de site zouden verwijderen. Check de waardes voor onze site hier of via de screenshots onderaan op onze SEO pagina.

   Als u dit echt gecheckt heeft kunt u dit misschien ook voor websites van onze concurrenten doen en bent u er gauw achter waar u in de beste handen bent qua SEO. Als u goed gevonden wilt worden en wilt dat uw bezoekers niet te lang moeten wachten tot pagina’s van uw site geladen zijn laat u uw website dus maken door Webstick.nl.

   Website laten maken Amsterdam service

   Wat als een belangrijk punt door klanten uit Amsterdam aangegeven werd die een website lieten maken is service. Veel webdesign bedrijven zijn alleen van maandag tot vrijdag bereikbaar van 09.00h tot 17.00h en dit werd is punt 1 aangemerkt als slechte service, begrijpelijk want als u vrijdagavond op een probleem stuit met uw website of hosting en u kunt maandag morgen pas weer iemand bereiken.

   Webstick.nl controleert continu haar mails ook op zaterdag en zondag en buiten kantooruren, als het nodig is helpen we u ook midden in de nacht om uw problemen op te lossen zonder daar extra voor te rekenen.

   Een tweede punt was het binnen een week een website in elkaar te flansen en extra te berekenen als men de volgende week er nog iets bij wilde of fouten geconstateerd werden, en deze verbeterd moesten worden.

   Webstick.nl geeft u ruim de tijd om extra materiaal aan te leveren en spreekt gewoon een prijs met u af en daarvoor zetten we alles op uw website wat u wilt. Ruim tijd houdt in tussen de 5 en 12 weken afhankelijk van de grootte van het project. We werken online aan uw nieuwe site zodat u alles in de gaten kunt houden en ingrijpen of toelichten waar nodig en op nieuwe ideeën komt die u in eerste instantie vergeten was.

   Ook geeft Webstick.nl 2 maanden garantie op fouten in afgeleverde websites, dus als iets niet goed werkt, reageert u binnen 2 maanden en wordt het kosteloos in orde gemaakt.

   Een derde servicepunt waar Amsterdammers mee kwamen is dat ze graag alles bij elkaar hebben, dus design, SEO, en hosting. Hierboven hebben we u al in geuren en kleuren uitgelegd waarom u voor Webstick.nl moet kiezen wat SEO betreft, maar qua design zijn we erg veelzijdig en alle sites zijn perfect op alle soorten apparaten. De meeste klanten laten hun gemaakte website hosten op onze privé server, de best denkbare server die u zich voor kunt stellen met alles het neusje van de zalm zoals 24 processoren, puur SSD-drive, 128GB ECC-geheugen, 1GB uplink en Cpanel voor de bediening.

   Slotwoord

   Mocht u meer willen weten over websites laten maken door Webstick.nl dan raad ik u aan om onze homepage goed door te lezen, deze is special hiervoor opgebouwd en hier vindt men alles voor website laten maken in het algemeen. Bij kleinere projecten betaald men pas bij oplevering op het eind, alleen grote projecten vragen wij om een tussenbetaling nadat een groot deel van de site klaar is. Mochten wij uw interesse ondertussen gewekt hebben om uw website door ons te laten maken belt u ons dan even vrijblijvend op 020 89 34 334 of stuur ons een mail met opgave van uw project voor een prijsopgave.

   P.S.

   Check positieve reacties over Webstick.nl op Martkplaats of Linkedin.