Webstick.nl logo Website laten maken door Webstick.nl

SEO specialist keyword geoptimaliseerde teksten

Geoptimaliseerde teksten

Snel ladende pagina's

Snel ladende pagina's

Professionele linkbuilding

Professionele linkbuilding

Social media optimalisatie

Social media optimalisatie

SEO specialist aanvraagformulier

Vraag de prijs op voor uw site

SEO specialist

Ook uw website kan op de eerste pagina in Google staan met Webstick als uw SEO specialist.

Wij laten u hieronder zien op wat voor manier we als SEO specialist voor u aan het werk gaan, en met welk resultaat. Er zijn 4 factoren, waarvan er liefst geen een mag ontbreken om zeker te zijn dat u erg goed gevonden wordt. Belangrijk zijn paginatitel, keywords in de tekst en H1, de beschrijving en een snelle laadtijd. Verder, andere websites die naar die van u linken en veel mensen die uw site een like geven.

Prijzen

keywords-icon1 Keywords

Houdt in door de juiste hoeveelheid keywords te gebruiken in teksten, titels en beschrijvingen Google te overtuigen dat uw content datgene is wat men zoekt.

laadtijd-icon2 Laadtijd

Houdt in door middel van cache, g-zip, afbeeldingen te optimaliseren, css en js compressie zorgen dat uw website razendsnel te zien is in browsers.

Check onze laadtijd

linkbuilding-icon3 Linkbuilding

Houdt in het actief zorgen voor links op andere websites door hier naar te vragen, goede content te schrijven, zich aan te melden op startpagina's, en gastbloggen.

Check onze prijzen

social-media-icon4 Social media

Houdt in het krijgen van likes en plussen voor pagina's van uw website of shop, uw brand genoemd krijgen op social media, en actief zijn op social media.

Bovenaan Google met SEO, laadtijd en linkbuilding

Deze pagina bestaat uit 4 hoofdstukken die dieper ingaan op de 4 aspecten van ons werk als SEO specialist. Onderaan het hoofdstuk "Laadtijd" laten we u zien hoe snel onze met HTML5 gebouwde website laadt. In de screenshots ziet u 100/100 scores, u kunt dit zelf testen met de links die erbij staan. We proberen hier zo veel mogelijk uit te leggen hoe we te werk gaan zonder beroepsgeheimen uit de doeken te doen uiteraard, maar precies genoeg om u te laten zien dat wij de beste keuze als uw zoekmachine optimalisatie partner.

Check ook ons tutorial voor doe-het-zelf SEO, een artikel wat 120 punten bespreekt waarop Google uw website beoordeelt. Een 7000 woorden artikel!

1 Keyword optimalisatie

Als eerste doen we onderzoek wat de beste en haalbare keywords binnen uw branche zijn. Als u niet zoveel uit wilt geven aan linkbuilding is het soms beter om voor lokale keywords te gaan zoals bijvoorbeeld "SEO specialist Amsterdam" in plaats van "SEO specialist". Vervolgens stellen we uw homepage in op de best mogelijke keywords door een perfecte titel en beschrijving te maken. Er moet voldoende tekst op de homepage komen aangezien Google tekst indexeert, dus zonder tekst wordt u niet gevonden. De koppen en tekst zelf moeten af en toe uw beste keywords bevatten, we leggen u uit hoe u de tekst moet schrijven.

Op dezelfde manier kunnen we te werk gaan voor secundaire pagina's met uw 2e beste keywords, et cetera. Op die manier kunt u zoveel pagina's optimaliseren voor keywords totdat u al uw keywords die de moeite waard zijn gebruikt heeft. Belangrijk is nooit teksten van andere websites te gebruiken, ook niet een gedeelte zodat u 100% unieke teksten op uw website heeft. De teksten moeten goed geschreven zijn, want als bezoekers meteen weg zijn valt dit Google op en zal een dergelijke pagina zakken in de zoekresultaten wat niet de bedoeling is. Het schrijven van teksten is hier het "grote" werk, en doen de meeste klanten zelf, en kan ook in de loop der tijd rustig uitgebouwd worden.

2 Laadtijd optimaliseren

De laadtijd op smartphones wordt steeds belangrijker in Google's overwegingen, dit is een punt waarin wij zeker als absoluut expert gelden, zoals u hier onderaan op de pagina kunt zien in onze metrics voor webstick.nl. Indien u een HTML5 website laat maken kunnen we een 100/100 score bereiken in Google's eigen Pagespeed Insights, een score die practisch niemand heeft omdat er erg veel voor gedaan moet worden. Om een dergelijke score met een Wordpress website te bereiken is in principe mogelijk maar erg kostbaar tijdens upgraden ervan worden bepaalde aspecten ongedaan gemaakt. Alles boven 85/100 is een super goede score, zeker voor mobiel. Overleg met ons wat precies uw speed-wensen zijn.

Belangrijke punten voor de laadtijd zijn dat de browser van bezoekers uw website opslaat gedurende een tijd zodat hij niet steeds helemaal opnieuw geladen hoeft te worden (Cache), verder moeten afbeeldingen perfect geoptimaliseerd worden. De afbeeldingen die we op de site zetten, maar een stap verder is alle afbeeldingen die uw theme gebruikt ook te optimaliseren, zelfs de allerkleinste. Verder moeten alle bestanden gecomprimeerd worden op de server voordat ze aan de browser van een bezoeker worden verstuurd zodat deze veel kleiner zijn en dit veel sneller gaat (G-zip). Als dit allemaal gedaan is, heeft de website zeker een goede laadtijd maar men kan nog verder gaan door CSS en Javascript te verkleinen en op te schonen, bepaalde scripts direct van Google te laten laden, CDN te gebruiken et cetera, maar dit doen we tegen meerprijs en alleen op aanvraag als SEO opdracht en dus niet standaard voor websites die we maken.

Check onze laadtijden!

3 Linkbuilding

Google ziet graag dat andere websites uw site waarderen door er heen te linken, en zeker als dat met uw keywords is. Dit soort links heten backlinks en men kan hier zelf voor zorgen door zich bij startpagina's aan te melden als Startpagina.nl en Startkabel.nl op pagina's binnen uw branche, maar er zijn veel meer van dat soort sites. Als men echt erg goede artikelen schrijft krijgt men spontane backlinks, maar ze moeten dan wel heel erg goed zijn dus ga hier niet van uit. Een andere goede manier om backlinks te krijgen is gast artikelen te schrijven op andere website, men mag dan meestal een link erin verwerken naar zijn eigen website.

Backlinks bezorgen u zeker een plek bovenaan in Google als ze van hele sterke pagina's komen (DA/PA), en van websites die binnen dezelfde branche liggen als uw site. Types links die Google wat minder graag ziet de laatste tijd zijn links uit commentaren, profiel links, en links van bookmarksites. Verder moet alles natuurlijk ogen, dus moeten links uiteenlopende ankerteksten hebben, van verschillende IP's komen, zowel follow als ook no-follow links. Het is ook nog eens de bedoeling dat u er geleidelijk aan backlinks naar uw website bij krijgt, en dat links niet verdwijnen want de links worden door Google in principe pas verrekend als ze meer dan 3 maanden actief zijn. Dit is meteen de reden waarom we linkbuilding pakketten aanbieden die over minstens 3 maanden lopen.

4 Social media

Het is goed als uw website, en met name de homepage, likes en google plusses heeft, het hoeven er niet zo heel veel te zijn, maar 0 tweets, plussen, likes, Linkedin likes et cetera is wel erg weinig. Het social media aspect is niet zo sterk als de vorige 3 punten, tenzij u duizenden spontane likes per week krijgt maar dat komt bij normale sites practisch niet voor. Mocht u met ons SEO afspraken maken zorgen we ook dat uw website de nodige social signals krijgt. Om het plaatje vrij compleet te maken is het goed als u in elk geval een account maakt bij 2 van de 4 social media sites die ik nu noem, Twitter, Facebook, Linkedin, en Google Plus. Bouw een keurig profiel op, vind vrienden en post af en toe een paar berichten, het liefst met links erin naar uw website.

Beginner

Basic linkbuilding


99/maand

(Prijs die u betaalt)

 • Veel betere posities
 • 3 maanden looptijd
 • Uitgebreide variatie in links
 • Zoekwoorden onbeperkt

Informeer

MKB pakket

Standaard linkbuilding


199/maand

(Prijs die u betaalt)

 • Zeker op pagina 1 Google
 • 3 maanden looptijd
 • Uitgebreide variatie in links
 • Zoekwoorden onbeperkt

Informeer

Grote bedrijven

Concurrentie linkbuilding


299/maand

(Prijs die u betaalt)

 • Zeker bij de eerste 5 Google
 • 3 maanden looptijd
 • Uitgebreide variatie in links
 • Zoekwoorden onbeperkt

Informeer

TOP Pakket

Hoge concurrentie linkbuilding


399/maand

(Prijs die u betaalt)

 • Zeker bij de eerste 3 Google
 • 3 maanden looptijd
 • Uitgebreide variatie in links
 • Zoekwoorden onbeperkt

Informeer

Laadtijden voor webstick.nl in Google Pagespeed

Recensie 1

Webstick.nl heeft ons enorm geholpen met de vindbaarheid van onze website. Tevens geven ze ons adviezen hoe we alles nog beter kunnen laten lopen, ze denken pro-actief met ons mee. Dit SEO-bureau levert schitterende prestaties. De kosten vallen achteraf enorm mee vergeleken met de hoge Adwords prijzen die we eerst betaalden.

seo klant 1

Stefany de Boer
Breda

Recensie 2

Meer tevreden had ik niet kunnen zijn na onze ervaring met Webstick.nl. Wij zijn gestegen van plek 9 naar nummer 1 in Google, wat ik nooit voor mogelijk hield. Ik heb maar een kleine business en heb als concurrenten onder andere Wehkamp en bol. Hoe de mensen van Webstick.nl het voor elkaar kregen mij hier boven te krijgen is me een raadsel maar alles schijnt mogelijk te zijn.

seo klant 2

P.G. van Zolder
A'dam

Recensie 3

Mede door het uitgebreide SEO-rapport wat we van Webstick.nl hebben gekregen hebben we inzicht gekregen op wat we allemaal konden doen om goed gevonden te worden. De linkbuilding deden zij voor ons en ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje sceptisch was, maar de resultaten die we behaald hebben met onze omzet via de webshop is geweldig. Bedankt Webstick.nl!

seo klant 3

Danny Zang-Ho
Haarlem

Maak vandaag de beslissing om te investeren in een perfect SEO en begin met geld verdienen door bovenaan in Google te staan.

- Martijn Assie / Webstick.nl

Scroll naar boven