Webstick.nl logo Website laten maken door Webstick.nl

Gratis backlinks

Gratis backlinks

Backlinks zijn nog steeds erg belangrijk in SEO, zonder backlinks zal uw site het waarschijnlijk nooit goed gaan doen, en dat geldt zowel voor bezoekersaantallen als het gevonden worden in Google. De naam van dit artikel is “gratis backlinks” maar het gaat hier om een maand gratis proefdraaien met uw website in een van de beste backlinkservices die ik ken. Vereisten zijn dat u een bedrijf met KvK heeft .

Ik zal meteen de link geven naar de pagina waar u zich gratis aan kunt melden: klik hier

- Martijn Assie / Webstick.nl

Wie geeft u de gratis links?

Het is een Belgisch bedrijf met de naam iPower, hun linkpakketten beginnen vanaf 25 euro per maand geloof ik, dat is een kleine maandelijkse uitgave en dit kan al een heel goed effect hebben op de positie van uw website in de zoekresultaten bij Google en andere zoekmachines. Als de concurrentie die uw bedrijf redelijk tot groot is zult u waarschijnlijk een wat duurder pakket nodig hebben.

U krijgt niet voor niets een maand gratis, want ze weten zelf hoe goed het werkt en vele gratis testers zullen uiteindelijk betalende klanten worden.

- Martijn Assie / Webstick.nl

Geheel vrijblijvend

U bent echter niet verplicht om na de maand gratis een linkpakket bij ze af te nemen, dus ik zou zeggen probeer het, u heeft niets te verliezen. Al ken ik de geheimen achter hun systeem wil ik die niet hier op mijn website uit de doeken doen, u kunt ze dit beter zelf vragen als u interesse heeft. Wat ik wel kan zeggen is dat ze een uniek systeem hebben om u veel en goede links te kunnen geven tegen een hele schappelijke prijs.

Links op Startpagina's

Ik raad u aan om afgezien van dit linkpakket zich ook aan te melden op pagina’s die bij uw bedrijfstak aansluiten op Startpagina.nl, Startkabel.nl et cetera voor een nog beter effect. Als u hier zelf geen tijd voor heeft kunt u dit ook aan ons of een ander bedrijf uitbesteden.

Andere manieren om aan gratis backlinks te komen zijn:

  1. Gastartikelen te schrijven op andere websites. Veel websites zijn blij met goed geschreven artikelen die aangeboden worden, gebruikelijk is dat u uw link erin mag plaatsen. Schrijf gewoon de websites waar u graag een link op wilt aan en vraag ze direct of ze interesse hebben in een gastartikel. Wij nemen zelf bijvoorbeeld graag gastartikelen aan mits er gelinkt wordt naar een website die aansluit bij ons genre.
  2. Artikelen plaatsen op websites die daar speciaal voor zijn en vaak een hoge Pagerank hebben zoals bijvoorbeeld ezinearticles.com.

Andere tips die ik u kan geven zijn, zorg dat uw website er goed uitziet en snel laadt zodat mensen op uw website blijven, Google ziet dit en u wordt hoger gevonden naarmate mensen langer op uw site blijven. Zorg dus ook voor goed geschreven artikelen die interessant zijn, liefst zo goed dat mensen er spontaan heen linken.